Magazin Ünlü oyuncunun avukatından tecavüz açıklaması!

Ünlü oyuncunun avukatından tecavüz açıklaması!

Paylaş
Ünlü oyuncunun avukatından tecavüz açıklaması!

Bir gazeteciye tecavüz etmekle itham edilen Arka Sıradakiler'in 'İbo'su Fırat Çöloğlu'nun avukatı Ayşegül Mermer, basın açıklaması yaparak oyuncuya yöneltilen suçlamaları reddetti

İŞTE O AÇIKLAMA :

"Müvekkilim Fırat Çöloğlu ile ilişkili olarak adli makamlara intikal etmiş bir olay hakkında bazı basın yayın organlarında, tek taraflı, abartılı ve gerçek dışı iddialara yer verilmesi nedeniyle, bu basın açıklamasını yapma zorunluluğu doğmuştur.

Öncelikle ifade etmek gerekir ki, mesleğini başarı ile sürdürmekte olan genç bir oyuncu olan müvekkilim ve ailesi yargıya taşınmış olan bu talihsiz olay nedeniyle çok üzücü ve yıpratıcı bir süreçten geçmektedirler. Yasal sürecin yanı sıra, Müvekkilimin bu talihsiz olaya ilişkin olarak maruz kaldığı haksız ithamların basında yer alması ve kamuoyu gündemine taşınmış olması nedeniyle, müvekkilimin ve ailesinin yaşadığı mağduriyet ve manevi ızdırap daha da artmıştır. Bu noktada, başlamış olan yargı sürecinin sonucunda müvekkilimin maruz kaldığı haksız ithamlardan aklanacağı ve temize çıkacağı konusunda en ufak bir kuşkumuz bulunmamaktadır. Bununla birlikte, müvekkilim aklandıktan sonra dahi, bu haksız ithamlara ilişkin yapılan haber ve yorumlar nedeniyle kendisi hakkında kamuoyunda oluşan negatif algının silinmesinin hiç kolay olmayacağını ve kendisi ve ailesinin mağduriyetlerinin müvekkilim aklandıktan sonra dahi devam edeceği gerçeğini, siz değerli basın mensuplarının takdirlerinize sunmak isteriz.

Sonuç olarak, müvekkilim Fırat Çöloğluna ilişkin olarak halen yargı sürecinin işlemekte olduğu somut olaya ilişkin haber ve yorumlarda, masumiyet karinesine özen gösteren daha dikkatli ve objektif bir üslup kullanılmasının, gerek halkın bilgilenme ve gerçekleri öğrenme hakkına gerekse basın meslek ilkelerinin korunmasına daha doğru ve sağlıklı bir biçimde hizmet edeceği düşüncesindeyiz. Bu konuda, siz değerli basın mensuplarının, basın meslek ilkelerine uygun davranmak suretiyle gerekli özen ve hassasiyeti göstereceğinize olan inancımızı vurgulayarak, değerli çalışmalarınızda üstün başarılar dileriz."

Haberin Devamı