Yaşam Ünlü sanatçı yoğun bakımda

Ünlü sanatçı yoğun bakımda

Paylaş
Ünlü sanatçı yoğun bakımda

Sinema, tiyatro ve dizi oyuncusu, seslendirme sanatçısı 87 yaşındaki Altan Karındaş, Marmaris'te mide kanaması geçirerek kaldırıldığı özel hastanede iki gündür yoğun bakım ünitesinde tedavi altında tutuluyor

Yaklaşık 3 yıldır Marmaris Belediyesi Dinlenme ve Huzurevi'nde kalan Altan Karındaş, geçen pazar günü mide ağrısı şikayetiyle Marmaris Özel Yücelen Hastanesi'ne gitti. Buradaki tahlil ve tetkiler sonucu Karındaş'a mide kanaması tehşisi konuldu.



Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Birol Esen, Karındaş'ın acilen yoğun bakım ünitesine alınmasını istedi. İki gündür yoğun bakımda olan Karındaş'ın, bilincinin açık olduğu durumunun yiyiye gittiği ancak kontrol altında tutulması için yoğun bakım ünitesinde bir süre daha kalacağı bildirildi.

1951- 52 sezonunda Muhsin Ertuğrul yönetmenliğinde Küçük Sahne'de, İlk oyunu 'Kanlı Düğün' ile tiyatro hayatı profesyonel olarak başlayan Karındaş, daha sonra 'Arpa Ambarı', 'Örümcek', 'Karakolda', 'Bu Akşam Semerkant'ta Sokakta', 'Figaronun Düğünü', 'Bir Yaz Gecesi Rüyası', 'Şurdan Şuraya Gitmem' gibi 70'in üzerinde oyunda yer aldı. Şehir Tiyatroları, Ulvi Uraz Tiyatrosu, Saim Alpago Tiyatrosu, Gen-Ar Tiyatrosu, Arena Tiyatrosu gibi topluluklarda çalışan Karındaş, gençliğinde şarkıcılık da yaptı. Çeşitli hayvan ve çocuk sesi taklitlerinde büyük başarı kazanan ve dublajda aranan sanatçı olan Karındaş, 90'lı yıllarda bir TV kanalında yaptığı 'Çöpçatan' adlı programla günümüzün evlilik programlarının öncüsü oldu.

Doğuş ESAT BERME/MARMARİS (Muğla), (DHA)

Haberin Devamı