Gündem Ünlü sanatçılardan Afrin türküsü

Ünlü sanatçılardan Afrin türküsü

Paylaş
Ünlü sanatçılardan Afrin türküsü

Sözü ve müziği Cumhurbaşkanlığı sözcüsü İbrahim Kalın, Yavuz Bingöl ve Ümit Yılmaz, aranjesi Mete Artun imzalı ‘Milletin Duası’ türküsü klibi yayınlandı. Klipte İbrahim Tatlıses başta olmak üzere bir çok sanatçı şarkıyı seslendirdi

Türk Müziği’nin önemli isimleri Mehmetçik için bir araya geldi. Zeytin Dalı Harekatı başta olmak üzere vatan müdafaası için mücadele eden tüm askerlerimize ithafen bir türkü hazırlandı.

Sözü ve müziği Cumhurbaşkanlığı sözcüsü İbrahim Kalın, Yavuz Bingöl ve Ümit Yılmaz, aranjesi Mete Artun imzalı ‘Milletin Duası’ türküsü tüm televizyonlarda yayınlanmaya başladı.


ÜNLÜ İSİMLER 'MİLLETİN DUASI' TÜRKÜSÜNDE BULUŞTU


‘Milletin Duası’ türküsü için buluşan ünlü isimler, seslendirdikleri türküyle 'Türkiye’nin sesi' oldu.

Orhan Gencebay, İbrahim Tatlıses, Cengiz Kurdoğlu, Yavuz Bingöl, Sibel Can, Seda Sayan, Alişan, Fettah Can, Kutsi, Metin Şentürk, Elif Buse Doğan gibi ünlü isimler ‘Milletin Duası’ türküsünde buluştu.

İZLEYEN HERKESİ DUYGULANDIRDI


Operasyonda şehit düşen askerlerimizi bir kez daha yad etmek, gazilere ve millete şükran sunmak, dualarıyla milletin yanında olanlara teşekkür etmek amacıyla hazırlanılan klip, izleyen herkesi duygulandırdı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DA YER ALDI


Hem kahramanlığı hem hüznü anlatan video klipte, Cumhurbaşkanının Hatay’da sınır karakolunu ziyaret edip, kamuflajıyla askeri selamladığı görüntülerine de yer verildi. ‘Milletin Duası’ klibinin finali ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın şehitlikte ettiği duayla sona eriyor.



MİLLETİN DUASI SÖZLERİ:

Analar aslan doğurur
Vatan aşkıyla yoğurur
Yiğit burda harman olur
Milletine siper olur
Heyy...

Mehmedim cephede vurur
Düşmana dünya dar eder
Düşmesin gönlüne keder
Milletin duası yeter
Heyy...

Yıkar bendi dağlar aşar
Mazlumun derdine koşar
Hak yoluna başın koyar
Mehmedim ey can Mehmed

Mehmedim cephede vurur
Düşmana dünya dar eder
Düşmesin gönlüne keder
Milletin duası yeter Heyy...