Gündem Ünlü şeyh ağzını bozdu

Ünlü şeyh ağzını bozdu

Paylaş
Ünlü şeyh ağzını bozdu

Şeyh Nazım Kıbrısi canlı yayında CNN Türk ekranlarında küfür edince Cüneyt Özdemir ne yapacağını şaşırdı

Şeyh Nazım Kıbrısi CNN Türk ekranlarında küfür etti. Cüneyt Özdemir'in sunduğu '5N1K' programına konuk olan Kıbrısi'nin ağzından 'pe.....ler' ifadesi çıktı. Şili'de aylarca yerin 700 metre altında mahsur kalan madercilerden 4'ü Kıbrıs'a gelerek Nakşibendi şeyhini ziyaret etti.

Haberin Devamı

İşte bu ziyaret Türkiye'de geniş yankı buldu. Dünyanın bir ucundan diğer ucuna, din adamına madercilerin ziyarete gelmesi herkesi şaşırttı. Bu ziyaretin nasıl gerçekleştiği ve neler yaşandığıyla ilgili merak edilenleri Özdemir, Kıbrısi'ye canlı yayında sordu.

İSTER İÇ İSTER ÇAK

Hayli neşeli olan ve esprili konuşmalarıyla dikkat çeken hoca, Özdemir'in KKTC'de baskı var mı sorsuna "İster zikir yap ister dans et, ister iç ister çak, ne istersen yap. Serbest bir memlekettir burası." Özdemir'in "Maşallah hiç espriniz eksik olmuyor" sorusuna Kıbrısi'nin cevabı hem Özdemir'i hem de ekran başındakileri güldürdü:

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer4288","4288","201012","4288-1.jpg");

"ASPRİN İÇSİNLER"

"Espri yapmayanlar asprin içsin. Böyle söyle. Ben insanı ferahlı olmasını isterim. Çünkü Cenabı Hakka en sevgili olan ibadet insan kardeşini ferahlandırmak ve sevindirmektir." Ancak bundan sonrasında yaşananlar inanılır gibi değildi. Sözleriyle herkesi gülümseten renkli hoca bu kez ayarı kaçınca olanlar oldu.

Haberin Devamı

Kıbrısi "Ben gelen meclise bazı defa sövüyorum. Ne gibi sövüyoruz? Bre p.... haşa" diyence herkes ekran başında dona kaldı. Jet hızıyla hocanın sözünü kesen Özdemir, "Nazım Bey canlı yayındayız. Başımıza dert almayın. Ekranda çocuklar var" dedi. Hızını alamayan hoca, "onlar dinlemesin" diye cevap verdi.