Spor Ünlü teknik adam patlamadan sonra Türkiye'ye gelmekten vazgeçti

Ünlü teknik adam patlamadan sonra Türkiye'ye gelmekten vazgeçti

Paylaş
Ünlü teknik adam patlamadan sonra Türkiye'ye gelmekten vazgeçti

Gaziantepspor’un prensip anlaşmasına vardığı Rumen teknik direktör Marius Sumudica, dün akşam İstanbul'da yaşanan terör saldırısından sonra Türkiye'ye gelmekten vazgeçti

Hafta başında İsmail Kartal ile yolların ayrılmasının ardından yeni teknik adam arayışına giren Gaziantepspor’un prensip anlaşmasına vardığı Marius Sumudica, dün akşam İstanbul’da yaşanan patlamanın ardından Türkiye'ye gelmekten vazgeçti.

Rumen basınından Digisport’a konuşan Sumunica, Gaziantepspor ile sözleşme imzalamasının an meselesi olduğunu fakat Vodafone Arena'nın yakınlarında meydana gelen terör saldırısının ardından imzadan vazgeçtiğini söyledi.

"İMZA ATMAK ÜZEREYDİM"

Sumudica, “Türkiye’de biletlerim hazırdı. Gaziantepsporlu yetkililerle görüşmek için otele gittim ve imzalamak için evraklar önümdeydi. O sırada televizyondaki patlamanın sesini duydum. Patlamanın İstanbul’da Beşiktaş stadının yakında olduğunu öğrendim. O an Gaziantepsporlu yöneticilere, bana aylık 1 milyon Euro da verseniz artık Gaziantep’e gelmem" açıklamasını yaptı.

MÜTEVAZI ASTRA GIURGI TAKIMINI AVRUPA LİGİ'NDE GRUPTAN ÇIKARDI

1971 yılında Bükreş'te doğan Marius Sumudica, teknik direktörlük kariyerinde Kavala, Rapid Bükreş, Cluj ve Vaslui gibi takımları çalıştırdı. Son olarak Asta Guirgui takımının başında bulunan tecrübeli teknik adam, mütevazı bir kadroya sahip olan takımını UEFA Avrupa Ligi'nde gruptan çıkarmayı başardı.

Haberin Devamı