Gündem Ünlülerin masözü sır oldu

Ünlülerin masözü sır oldu

Paylaş
Ünlülerin masözü sır oldu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşayan ve 'ünlülerin masözü' olarak tanınan 35 yaşındaki Şengül Güleç'ten 9 gündür haber alınamıyor

Bitez beldesinde politika ve sanat camiasından birçok ünlü ismin de masözü olarak bilinen Şengül Güleç, 7 yaşındaki kızı Lara’yı geçen 19 Ağustos’ta İzmir Adnan Menderes Havalimanı’ndan, Gaziantep’teki ailesinin yanında olan eşi Eser Gülmeç’in yanına gönderdi.

Masörlük yapan Eser Güleç, kızının geldiğini haber vermek için eşini aradı ancak telefonu açan olmadı. Israrla aramasına rağmen telefonlarına cevap alamayan Güleç, endişelenip, eşinin ailesini ve gidebileceği arkadaşlarını aradı. Ancak, bir sonuç alamadı.

"KAÇIRILMASINDAN KORKUYORUM"

Bunun üzerine Güleç, Gaziantep’te jandarma, polise ve savcılığa kayıp başvurusunda bulundu. Tek çocuğunun annesinden 9 gündür haber alamadığını belirten Eser Güleç, "İzmir’de masaj için gittiği yerler vardı, başına bir şey gelmesinden, kaçırılmış ve kandırılmış olmasından korkuyorum.

Bu meslekte insanın başına her şey gelebilir. Kötü ihtimalleri düşünmek bile istemiyorum. Çıldırmak üzereyim. Mutlu bir hayatımız vardı. Onun bir an önce bulunabilmesi için gerekli yerlere başvundum. Onu gören ya da yerini bilenlerin insaniyet namına bilgi vermelerini istiyorum" dedi.

Yaşar ANTER/DHA