Antalya Ünsal Mahallesi'ne spor tesisi

Ünsal Mahallesi'ne spor tesisi

Paylaş
Ünsal Mahallesi'ne spor tesisi

Ünsal Mahallesi'ne spor tesisi

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediyesi'nin Ünsal Mahallesi'nde 11 bin 27 metrekare alan üzerine inşa ettiği semt spor sahası törenle hizmete açıldı.
Kepez Belediyesi'nin Ünsal Mahallesi'nde 11 bin 27 metre kare alan üzerine inşa ettiği semt spor sahası törenle hizmete açıldı. Açılışa Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, meclis üyeleri, başkan yardımcıları, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez'e kazandırılan 26. semt spor sahasını açmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi. Mahallelerdeki spor sahalarını çok önemsediklerini belirten Başkan Tütüncü, “Çocukluğumuzda Kepez'in mahallelerinde yaşarken toprak sahaları bulamaz, yolların üzerinde, asfaltların üzerinde iki taşı üst üste koyarak kaleler yapar ve orada futbol oynardık. Biz istiyoruz ki; bizim çocuklarımız bizim gençlerimiz son derece güzel, nitelikli tesislerde, futbol oynasınlar. Bugün burada 11 bin 27 metrekare alan üzerine yaptığımız spor sahamız, spor yapmanın yanı sıra mahalle sakinlerimiz için güzel bir nefes alma merkezi oldu" dedi.
ÜNSAL MAHALLESİ'NİN DÜNÜ VE BUGÜNÜ
Kepez'in 68 mahallesinde ev ziyaretlerini aralıksız sürdürdüklerini dile getiren Başkan Tütüncü, “Yolumuz Ünsal Mahallesi'ne düştüğünde, bu spor tesisinin yanından geçerken mahalle sakinlerimizin parkta çay içerken, sohbet ederken, ışıl ışıl, yemyeşil bir ortamda serinlerken görmek, işin doğrusu bizi farklı bir mutluluğa sevk ediyor. Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz bu güzel tesisimiz sadece gençler ve çocuklar için değil, aynı zamanda mahallemiz içinde çok anlamlı" diye konuştu.
'BİZİM DERDİMİZ, HİZMET ÜRETMEK'
Ünsal Mahallesi'ne verilen bütün sözleri 10,5 yıl içerisinde yerine getirdiklerini bildiren Hakan Tütüncü, “Bizim en büyük derdimiz hemşehrilerimize hizmet etmek, eserler zincirimize yeni bir halka eklemek. Biz eserlerimiz yaşasın istiyoruz. Biz hemşehrilerimiz Kepez'de yaşamaktan mutluluk duysun istiyoruz. Yılların biriktirdiği sorunları, problemleri çözmek kolay olmuyor. Bu problemleri, bu sorunları çözmek için, bizim gece gündüz çalışmamız gerekiyor. Gecemizi gündüzümüze katarak, çalıştık. 2009 yılıyla mukayese edilemeyecek bir Ünsal Mahallesi var şimdi" diye konuştu.
Başkan Hakan Tütüncü, Kepez Spor Kulübü antrenörlerinin mahallede yetenek taraması yapacağını, futbola merakı olan, yetenekli çocukları eğitime tabi tutucaklarını söyledi. Ünsal Mahallesi'ne doğal gaz getireceklerini de vurgulayan Tütüncü, "Yeni bir okul yapımı için de gerekli adımları attık.
İmar planı ile ilgili meseleyi belli bir noktaya getirdik. Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle de o problemi çözerek, mahallemize yeni bir müjde daha veririz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı