Spor Uruguay Fransa maçı ne zaman saat kaçta? Hangi kanalda?

Uruguay Fransa maçı ne zaman saat kaçta? Hangi kanalda?

Paylaş
Uruguay Fransa maçı ne zaman saat kaçta? Hangi kanalda?

Rusya 2018 Dünya Kupası'nda çeyrek finale yükselen takımlar belli oldu. Uruguay ile Fransa, Brezilya ile Belçika, İsveç ile İngiltere ve Rusya ile Hırvatistan eşleşti. Çeyrek final mücadelelerinde ilk maç yarın saat 17.00'de Uruguay ile Fransa arasında gerçekleşecek. Turnuvanın diğer maçı ise saat 21.00'de Brazilya ile Belçika arasında oynanacak. İşte Dünya Kupası'ndan detaylar...

Dünya Kupası'nın bitimine 10 gün kaldı. 3 Temmuz Salı günü gerçekleşen maçlar sonrası çeyrek finale kalan takımlar da belli oldu. Uruguay ile Fransa, Brezilya ile Belçika, İsveç ile İngiltere ve Rusya ile Hırvatistan eşleşti. Çeyrek final mücadeleleri yarın başlayacak.

Haberin Devamı

URUGUAY FRANSA MAÇI NE ZAMAN?

Çeyrek final mücadelesinin ilk maçı yarın yani 6 Temmuz Cuma günü Uruguay ile Fransa arasında oynanacak. Mücadele, saat 17.00'de başlayacak ve Nizhny Novgorod Stadyumu'nda gerçekleşecek.

Çeyrek Final Hikayesi

A Grubu'nda Mısır, Suudi Arabistan ve Rusya ile karşılaşan Uruguay, üç maçta üç galibiyet alarak grubu lider bitirdi. Son 16 Turu'nda Portekiz ile karşılaşan Uruguay, maçtan 2-1 galip ayrılarak çeyrek finale yükselmeyi başardı. C Grubu'nda Avustralya ve Peru'yu yenen Fransa, Danimarka ile son maçta berabere kalarak 7 puanla grubu lider bitirdi. Son 16 Turu'nda Arjantin'le gol düellosu şeklinde geçen maçtan 4-3 galip ayrılan Fransa adını çeyrek finale yazdırmayı başardı.

Haberin Devamı