Gündem Uşak Üniversitesi 49 akademik personel alıyor. İşte ilanın detayları…

Uşak Üniversitesi 49 akademik personel alıyor. İşte ilanın detayları…

Paylaş
Uşak Üniversitesi 49 akademik personel alıyor. İşte ilanın detayları…

Uşak Üniversitesi Rektörlüğü akademik personel alım ilanı yayımlandı. 11 Profesör, 18 Doçent, 20 Doktor öğretim üyesi olmak üzere 49 akademik personel alınacak. İşte başvuru koşulları…

Uşak Üniversitesi, Adalet Meslek Yüksekokulu, Eğitim Fakültesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, İletişim Fakültesi, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Spor Bilimleri Fakültesi ve Tıp Fakültesi’nin bölümlerine 49 öğretim üyesi alacak. İşte detaylar…

Haberin Devamı

Uşak Üniversitesi’nde açık bulunan öğretim üyesi kadrolarına 2547 Sayılı Kanun, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ile Uşak Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Yönergesi hükümleri doğrultusunda öğretim üyesi alınacak.

BAŞVURU KOŞULLARI

Adayların, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesindeki şartları taşımaları gerekiyor. Bakanlar Kurulu Kararları ve mahkeme kararlarınca terör örgütü olarak kabul edilmiş olan FETÖ/PDY, PKK ve DAEŞ başta olmak üzere herhangi bir terör örgütüyle irtibatı veya iltisakı bulunmaması gerekiyor.

Yapılacak arşiv araştırması ve resmi güvenlik soruşturması sonucunda şüpheli ya da sakıncalı halleri bulunmaması gerekmektedir.

İLAN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

Haberin Devamı

Adayların başvuru formu doldurarak, öğrenim belgelerinin fotokopisi, nüfus cüzdan fotokopisi ve 2 adet fotoğraf ile birlikte başvurmaları gerekiyor.