Magazin Utandıran seks sorusu

Utandıran seks sorusu

Paylaş
Utandıran seks sorusu

Ekranların sevilen sunucusu Esra Erol, TV8 ekranında program yapan Hülya Avşar'a konuk oldu. Avşar kızının sorduğu sorular Erol'u utandırdı

TV8 ekranında program yapan ekranların sevilen isimlerinden Hülya Avşar, sevilen sunucu Esra Erol'u programına konuk etti. Avşar'ın soru yağmuruna tuttuğu Erol, neye uğradığını şaşırdı.

Haberin Devamı

AVŞAR'IN SORULARI EROL'U TERLETTİ

Güzel sunucu, Avşar kızının sorduğu sorular karşısında terlerken bir soru onu hayli utandırdı. Avşar'ın "Evlilik hayatında o çılgın seks hayatı o çılgın sevişmeler herkes için geçerli kalmıyor. Fazla arkadaş kalmak da iyi değil" sorusu üzerine Erol, "Nereden biliyorsun arkadaş olduğumuzu.." diyerek cevap verdi.

"BAZI ŞEYLER SİZİ TAHRİK EDİYOR MU"

Bu cevapla tatmin olmayan Avşar, "Anladım ben... Mutlaka bir arada bir de olsa... Oluyordur, bir şeyler...İlişkiniz bir arkadaşlık seviyesinde mi yoksa bir abi gibi mi? Mesela bazı şeyler sizi tahrik ediyor mu?" diyerek Erol'dan yanıt bekledi.

Haberin Devamı
startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer26859","26859","201502","26859-255151.jpg","1", "0","Esra Erol'u utandıran soru: Sizi tahrik ediyor mu?");



"HÜLYA BENİ UTANDIRIYORSUN"


Erol ise, "Ne abisi ya... Beni çok utandırıyorsun." demekle yetindi.

"SENDEKİ ÖZELLİK NE"

Erol'un utandığının farkına varan ancak pes etmeyen Avşar kızı, "Bunu nasıl başardın? Sendeki özellik ne ki? Bize tüyo ver. Ne yapıyorsun?" dedi.

Esra Erol ise "İlişkiyi çabuk yıpratmayacaksın. Kartlarını açık oynamayacaksın."

"BEN KARTLARIMI BİR GECE DE AÇIYORUM"

Erol'un bu yanıtına gülen Hülya Avşar, "Ne kartın kaldı bu kadar senede. Ben bir gece açıveriyorum valla. Ne var ne yok kartlar açık. Ertesi sabaha hiç bir şey kalmamış, hiç bir şey kalmamış. Ne farkın var, diğer kadınlardan." diyerek izleyicileri güldürmeyi başardı.