Türkiye (Son Dakika) Üvey kardeşler kavga etti: 1 ölü, 4 yaralı

Üvey kardeşler kavga etti: 1 ölü, 4 yaralı

Paylaş
Üvey kardeşler kavga etti: 1 ölü, 4 yaralı

Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesi'nde üvey kardeşler arasında çıkan, silah ve sopaların kullanıldığı kavgada 53 yaşındaki Mehmet Çakar öldü, 4 kardeşi ise yaralandı

Olay, akşam saatlerinde Ayaklı Mahallesi’nde meydana geldi. Üvey kardeşler Mehmet Çakar ile Fuat Çakar, henüz bilinmeyen nedenle tartıştı. Diğer kardeşlerin de katıldığı tartışma, kısa sürede büyüyerek silah ve sopaların da kullanıldığı kavgaya dönüştü.

Kavgada Mehmet Çakır kim tarafından ateşlendiği bilinmeyen silahtan çıkan saçmalara hedef olarak, İsa (22), Mustafa (25) ve isimleri öğrenilemeyen 2 kardeş de sopa darbeleriyle yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından Viranşehir Devlet Hastanesi’ne götürülen yaralılardan Mehmet Çakar, acil serviste yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Hastanede tedavileri süren 4 kardeşin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Güvenlik güçleri hastane ve olay yerinde güvenlik önlemi aldı, Mehmet Çakır’ın ölümüne neden olan kişinin belirlenerek yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Mustafa MERT/VİRANŞEHİR (Şanlıurfa), (DHA)

Haberin Devamı