Yaşam UX Alive Konferansı 13-14 Mayıs'ta İstanbul'da

UX Alive Konferansı 13-14 Mayıs'ta İstanbul'da

Paylaş
UX Alive Konferansı 13-14 Mayıs'ta İstanbul'da

Userspots tarafından düzenlenen 'UX Alive' Konferansı, 13-14 Mayıs tarihlerinde İstanbul'da gerçekleşecek. Dünyanın önde gelen internet şirketlerinden katılımcıları ağırlayacak konferansın birbirinden önemli konuşmacıları arasında Facebook Ads Ürün Tasarım Müdürü Elaine Montgomery de bulunuyor

Aralarında Uber, Facebook ve Foursquare gibi şirketlerden yöneticilerin de bulunduğu etkinlikte, kullanıcı deneyimi ve kullanılabilirliğe ilişkin her şey konuşulacak.

Haberin Devamı

Kullanıcı deneyimi ve kullanılabilirlik alanında MENA (Orta Doğu ve Kuzey Afrika) bölgesinin ilk ve en büyük etkinliği olan UX Alive Konferansı’na sayılı günler kala, etkinliğe olan ilgi artarak sürüyor.

Userspots tarafından düzenlenen, 13-14 Mayıs 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan UX Alive Konferansı, Uber, Medium, Facebook ve Foursquare gibi dünyanın önde gelen internet şirketlerinden konuşmacıları ağırlayacak.

UX Alive’da, konferans alanında düzenlenecek olan “Design Klinik” ile katılımcıların seçtikleri alanlardaki web siteleri ve mobil uygulamalarının kullanıcı deneyimi analizi, uzman görüşleri eşliğinde yapılacak.

Katılımcıların farklı deneyimler yaşayacakları stantlar da etkinliğin bir parçası olarak sunulacak.

Haberin Devamı

Elaine Montgomery

Facebook Ads Ürün Tasarım Müdürü Elaine Montgomery ile Medium Tasarım Başkanı Dustin Senos da konferansta konuşma yapacak isimler arasında yer alıyor.

ExperienceEverywhere’ (Deneyim Her Yerde) teması ile düzenlenecek konferansta söz alacak isimlerden biri Uber’in Tasarım Başkanı Andrew Crow olacak.

ABD dışındaki ilk konferans konuşmasını yapmak üzere Türkiye’ye gelecek olan Crow, UX Alive etkinliğinde bir sunum gerçekleştirecek.

Dünyada bankacılığın geleceğini değiştiren, bankacılık ve finans mobil uygulamalarından Simple ve Moven’in tasarımdan sorumlu isimleri konferansın konuşmacıları arasında yer alacak.

Ayrıca, dünyanın en büyük optimizasyon platformu olan Optimizely ve e-ticaret sitelerine yönelik önemli raporları ve araştırmalarıyla tanınan Baymard Enstitü’den önemli isimler de konferansta katılımcılarla buluşacak.

UX Alive ile ilgili ayrıntılı bilgi www.uxalive.com adresinden alınabiliyor.