Merkez Uygulamalı Robotik Kodlama Kursunu bitiren öğrencilere sertifika

Uygulamalı Robotik Kodlama Kursunu bitiren öğrencilere sertifika

Paylaş
Uygulamalı Robotik Kodlama Kursunu bitiren öğrencilere sertifika

Uygulamalı Robotik Kodlama Kursunu bitiren öğrencilere sertifika

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE'de ilk kez düzenlenen, Uygulamalı Robotik Kodlama Kursu eğitimleri sona erdi. Başarılı 25 öğrenciye, düzenlenen törenle sertifikaları verildi. Osmaniye Gençlik Merkezleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan "KODADI2023 ve Fatih'in Torunları Geleceğini Kodluyor" proje kapsamında, Yahya Mazlum Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün eğitim desteği ve Fatih'in Torunları İzci Kulübü'nün katkılarıyla gerekleştirilen kursta, öğrencilere, haftanın 2 günü 5'er saat olmak üzere; temel kodlama eğitimi, kodlama, arduino ve 3D Yazıcı konularında teorik ve uygulamalı eğitim verildi. Mayıs ayında başlayıp, eylül'de sona eren, 11-18 yaş arası öğrencilerin katıldığı kurslara eğitmen olarak ise Osmaniye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Elektrik Elektronik Alan Şefi, Elektrik-Elektronik Yüksek Mühendisi Mahmut Uçman ve Teknik Öğretmen Murtaza Savrandalı katıldı.
Robotik Kodlama Eğitimini tamamlayan gençlere, sertifikaları Yahya Mazlum Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ayhan Uyar ve Osmaniye Gençlik Merkezi Müdürü Bayram Bozyel tarafından verildi.
HEM Müdürü Uyar, kursları başarı ile tamamlayarak sertifikalarını alan öğrencilere, başarılarının artarak devam etmesini dileyerek hayırlı olması temennisinde bulundu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı