Alanya Uyuşturucu operasyonuna 4 tutuklama

Uyuşturucu operasyonuna 4 tutuklama

Paylaş
Uyuşturucu operasyonuna 4 tutuklama

Uyuşturucu operasyonuna 4 tutuklama

Engin ANAK/ALANYA, (DHA)- ANTALYA'nın Alanya ilçesinde polisin operasyonunda 560 uyuşturucu hapla yakalanan 5 şüpheliden 4'ü tutuklandı.

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerinin Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürüttüğü uyuşturucu madde ticareti ve kullanımının engellenmesine yönelik çalışmalar kapsamında, daha önceden belirlenen Saray Mahallesi'ndeki bir otel odasına baskın yapıldı. Baskında O.T. (22) ve D.K. (31) gözaltına alındı. Yapılan aramada ise 2.20 gram uyuşturucu hap ele geçirildi. O.T.'nin ikametinde de arama yapan ekipler 39 adet uyuşturucu hap daha buldu.

Soruşmayı derinleştiren ekipler 'torbacı' tabir edilen satıcılara uyuşturucu madde temin ettiği belirlenen Ö.F.Ç. (22), N.E. (27) ve A.K.'yı (21) yakalayıp, gözaltına aldı. Şüphelilerin üst aramalarında ise 520 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

4 TUTUKLAMA

D.K. hakkında 'uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak' suçundan işlem yapıldıktan sonra savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. Polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen O.T., Ö.F.Ç. N.E. ve A.K. ise 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı