Dünya Uzaylılar Atlantik'teki adaya mı düştü?

Uzaylılar Atlantik'teki adaya mı düştü?

Paylaş
Uzaylılar Atlantik'teki adaya mı düştü?

Uzaylıların varlığına dair kanıtlar bulmaya çalışan Secureteam10 adlı grup, Google Earth üzerinden bulduğu bir görüntüyü paylaştı. İddialarına göre görüntüdeki obje, Dünya'ya düşmüş uzaylıların aracı. Tartışmalara neden olan görüntünün gizemi atılan son iddialara göre çözüldü

Atlantik Okyanusu'nun güneyinde ve Antarktika'nın kuzeyinde bulunan Güney Georgia Adası'ndaki Paget Dağı'nda Google Earth ile alınan görüntüde kar üzerinde süründükten sonra karın içine doğru girmiş bir nesne gözüküyor. Uzaylıların varlığına inananlar bunun Dünya dışından gelip düşen bir uzay gemisi olduğunu iddia ediyor.


UZAYLILAR ATLANTİK'TEKİ ADAYA MI DÜŞTÜ?


Youtube'ta paylaşıldıktan sonra birçok kişi fotoğrafı yorumladı. Bazıları, bunun yakınlardaki bir buzuldan kopup sürüklenmiş bir kaya olduğunu ileri sürdü.

Uzaylı iddiasını alaya alanlar ise "Bu Noel Baba'nın kayağı" ya da "Süpermen de bir dağa çarptığında böyle görülüyor" gibi yorumlar yaptı.

GOOGLE EARTH'TEKİ TANIMLANAMAYAN CİSMİN GİZEMİ ÇÖZÜLDÜ


Kısa sürede büyük bir tartışmaya neden olan görüntü ile ilgili Dr Richard Waller tarafından yeni bir iddia ortaya atıldı. Keele Üniversitesi'nde görev yapan Keele, UFO iddialarının aksine bu görüntüye çevredeki bir dağdan kopan buz parçasının neden olduğunu belirtti.

Haberin Devamı