Magazin Uzaylılar ona çip mi yaktı?

Uzaylılar ona çip mi yaktı?

Paylaş
Uzaylılar ona çip mi yaktı?

Dünya dışı varlıklarla ilgili açıklamalarıyla gündeme gelen Reyhan Karaca, vücuduna Uzaylılar tarafından çip takılıp takılmadığını, mayısta Türkiye'ye gelecek Dr. Roger Lier'dan öğrenecek

Pop müziğin sevilen isimlerinden Reyhan Karaca, kansere yakalanan kardeşi Fatih'i kaybettikten sonra Türkiye'nin en güçlü altı kadını arasına girmeyi başardı. Uzaylılarla ilgili araştırma yapan Dr. Roger Leir'in mayısta ülkemize geleceğini belirten Karaca, çipli olup olmadığının ameliyatla belirlenebileceğini söyledi.

Aradan yıllar geçti görüşemedik, çok mutlu günler geçirdin, çok üzücü günler yaşadın. Kardeşin Fatih'i kaybettikten soma Türkiye'de en güçlü 6 kadın arasına girmek nasıl bir duygu?

Bir kadın dergisinde, zorluklar aşmış, ayakta durabilmeyi başaran en güçlü kadınlarının arasına girdiğimi öğrendiğimde şaşırdım tabii... Çünkü kendimi güçlü görmüyordum. Yalnız kaldığımda kardeşimin resmine bakınca kendimi zayıf hisssetmezsem, o zaman kendimi güçlü hissederim.

Yıllar önce 'Sevdik Sevdalandık'la mü- A ziğe başladın. Şimdi Yeniden' diyorsun...

Albümümde bana en büyük desteği Şehrazat ile Bülent Yetiş verdi. Şehrazat, karşılık beklemeden bana maksi bir single yaptı. Şehrazat bana hem Yeniden'i verdi, hem de albümün prodüktörlüğünü yaptı. Bülent Yetiş de 'Hayat Arkadaşım' şarkısını verdi.

Hayat arkadaşı denilince aklıma kalbinin kapıları geliyor. Kardeşinin hastalığında kalbinin kapılarını kapattın mı?

Hiç evlenmedim. Evde kaldık zaten. Annemin rahatsızlığı, kardeşimin yaşam savaşı, babamı kaybetmem hepsi üst üste geldi. Aşka zaman bulamadım.

Bulduklarını kaybettin mi?

Kaybettim dediğim zaman, "Çok istiyorum da gittiler" gibi anlaşılabilir. Onlar beni hayata hazırladı. Eski sevgililerime teşekkür ederim.

Aşk nasıl bir duygu?

Hatırlayamıyorum, uzun zamandır âşık olmadım.

Hastanede akşamları Fatih'in başından ayrılmadın. Albümün stüdyo çalışması nasıl geçti?

Türkiye'nin en iyi isimlerinden biriyle albüm yapıyorsun. Karşılıksız arkana geçmiş birine mahcup olmamak lazım. Şehrazat'm şarkısını seslendirdiğin zaman yorumlamana karışmıyor, seni hep bir yıldız gibi sunuyor herkese. Bunun da hakkını vermek gerekir.

Yeniden dendiğinde aklına neler geliyor?

Sevdik Sevdalandık'ta gençtim, aptal gibiydim. Şimdi her şeye sıfırdan başladım. Her şey çok güzel gidiyor. Şehrazat, şarkıyı benim için yaptığını söyledi. Yeniden'i aşk, iş ve çevren için de söyleyebilirsin.

Pop müziği ve sanatçıları nasıl buluyorsun?

İçimde iki taraf var. Birincisi piyasadaki sanatçı Reyhan, ikincisi ise konservatuvar bitirmiş master yapmış, müziği bilen, Reyhan. Müziği bilen tarafım müzik piyasasının içler acısı olduğunu söylüyor. Piyasaya baktığım zaman, sanatçı Reyhan da herkesin şarkı söylemesini istiyor.

Herkes kendini yenilemeli mi?

Şarkı fiyatları pahalı, kimse alamıyor. Şehrazat bana elini uzatmasa şarkı almak mümkün değildi.

UFO'lar konusunda ne düşünüyorsun?

Bir röportajımda UFO ile dünya seyahati konusunda açıklamam manşet oldu. Bunun manşet olacağını düşünmemiştim. Dünya seyahati yaptım demedim, gemiye bindirildiğimi söyledim. Ama, "Rüyada olabilir" dedim. Bindiğimi hatırlıyorum. Bu durum, martta ortaya çıkacak. İnsanda çip olayını çözmeye çalışıyoruz. Akciğer enfeksiyonu geçiriyorsun ama ateşin çıkmıyor. Bunu nereden bileceksin? Bünyede öyle adapte edilmiş bir madde, senin derinden bir parça gibi duruyor. Sirius Uzay Bilimleri Başkanı Haktan Akdoğan "Olabilir'' diyor. Martta bu konuda araştırmalar yapan Dr. Roger Leir geliyor. İmplantasyonu olanların ameliyatları yapılacak. Riski varsa ameliyata girmem. Hayatım kıymetli. Risk oranına bağlı. Merakımı yenmek isterim. Üç kez UFO gördüm. 150 kadar kişiyle birlikte gördük. Hatta kameralara çekildi.

AVŞAR'IN SANSASYONLARI AKILLICA

Piyasada kalmak için sansasyon gerekli mi?
Hayır, ama sansasyonla beslenenler var. Ama bu sansasyondan ne anladığına bağlı. Bunu güzel biçimde yapanlar var. Hülya Avşar gibi. Yani akıllıca yapanlar var. Birde aptalca yapanlar var. Ben de bunların sınıfına giriyorum. Bilinçli yapmıyorum. Bendeki tek hata, planlı hareket etmemem. Bir şey söylediğim zaman arkasından ne geleceğini hesaplamadan konuşuyorum. Mesela UFO meselesi gibi... Tenis gibi topu atıyorum, bana he kadar hızla döneceğini bilmeden konuşuyorum. (Habertürk)

3

Haberin Devamı