Spor "Uzun yıllar Beşiktaş'ta oynamak istiyorum"

"Uzun yıllar Beşiktaş'ta oynamak istiyorum"

Paylaş
"Uzun yıllar Beşiktaş'ta oynamak istiyorum"

İsveç Milli Takımı'nın aday kadrosunda bulunan Beşiktaşlı savunma oyuncusu Alexander Milosevic, uzun yıllar siyah-beyazlı formayı giymek istediğini söyledi.

İsveç’in, Norveç ile oynadığı hazırlık maçında 90 dakika forma giyen Beşiktaşlı futbolcu Milosevic, ülkesinin Stockholm’deki kampında AA muhabirine açıklamalarda bulundu.
Beşiktaş’a geçen sezon devre arasında transfer olduğunu hatırlatan İsveçli stoper, "Uyum sorunu yaşadım. Sakatlıklar nedeniyle de fazla forma şansı bulamadım. İlk hedefim Beşiktaş’ta ilk 11’e girmek" dedi.

Milosevic, ilk sezonda Beşiktaş’ta formayı kapmanın zor olduğunun bilinciyle hareket ettiğini belirterek, "Eğer kulübüm bana inanır ve şans verirse, uzun yıllar Beşiktaş’a hizmet etmek istiyorum" ifadesini kullandı.

İstanbul’da yaşamaktan duyduğu mutluluğu dile getiren 23 yaşındaki savunma oyuncusu, yeni sezonda Beşiktaş’ın farklı bir havaya bürünerek, birçok başarıya imza atacağını vurguladı.

Milosevic, İsveç Milli Takımı’nda Zlatan Ibrahimovic ve Erkan Zengin gibi futbolcularla antrenman yapmanın kendisine çok şey kattığına dikkati çekerek, onların tecrübelerinin gelişimine katkı sağladığını kaydetti.

AA

Haberin Devamı