Spor "Üzüntümüzü anlatmaya kelimeler yetmiyor"

"Üzüntümüzü anlatmaya kelimeler yetmiyor"

Paylaş
"Üzüntümüzü anlatmaya kelimeler yetmiyor"

Ankaraspor Kulübü Genel Menajeri Ender Yurtgüven, altyapı teknik heyetini taşıyan otobüsün Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde karıştığı kazaya ilişkin, üzüntülerini anlatmaya kelimelerin yetmediğini söyledi

Ankaraspor Kulübü Genel Menajeri Ender Yurtgüven, Muğla'nın Fethiye ilçesinde düzenlenen 2012-2013 Futbol Sezonu A2 Ligi finalini kazanarak, Türkiye şampiyonu olan takımlarının altyapı teknik kafilesini taşıyan otobüsün Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde kazaya karıştığını hatırlattı.

Kazada Ankaraspor'un altyapı malzemecisi Sabri Sarıksız'ın (48) hayatını kaybettiğini, 17 yaş altı teknik sorumlu Semih Tur (49), altyapı kaleci antrenörü Levent Gönün (47), 16 yaş altı teknik sorumlusu Mehmet Volkan Arat (37) ile 14 kişinin yaralandığını anlatan Yurtgüven, "Üzüntümüzü anlatmaya kelimeler yetmiyor. Söz tükendi. Söyleyecek ne kaldı ki. Hayatını kaybeden arkadaşıma Allah'tan rahmet diliyorum. Yaralı arkadaşlarımızın ise bir an evvel sağlıklarına kavuşmalarını temenni ederim. Çok üzgünüz" dedi.

Yurtgüven, yaralıların, Afyon Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Uygulama ve Araştırma Hastanesi ile Afyonkarahisar Devlet Hastanesin'de tedavilerinin sürdüğünü sözlerine ekledi.

AA

Haberin Devamı