Ekonomi Vadi konseptli projelere kazandırıyor

Vadi konseptli projelere kazandırıyor

Paylaş
Vadi konseptli projelere kazandırıyor

Büyük şehirlerde, arsa kıtlığı ve müteahhitlerin yığma yapı modelini tercih etmesi nedeniyle artık havadar ve bir o kadar imkânı içinde barındıran sitelerde oturmak...

Büyük şehirlerde, arsa kıtlığı ve müteahhitlerin yığma yapı modelini tercih etmesi nedeniyle artık havadar ve bir o kadar imkânı içinde barındıran sitelerde oturmak gittikçe zorlaşıyor. Ancak her şeye rağmen birkaç şirketin hem havadar hem de müşterilerinin farklı taleplerini dikkate alarak konut ürettiklerine de rastlıyoruz. İşte son birkaç yıldır bu yönde çalışma yapan ve VADİ konsepti ile havadar mekânlar üreten firmaların projeleri ve özellikleri….

Haberin Devamı

KİPTAŞ VADİ TEPE – BAHÇEŞEHİR

Kiptaş’ın Bahçeşehir’de Ekim sonunda hayata geçirdiği Vaditepe Bahçeşehir Konut projesinde 2+1,

3+1, 4+1, 5+1 ve 5+2 dubleks tipi daireler yer alıyor.

Toplam 4 bin konuttan oluşacak proje 284 dönüm arsa üzerinde yükselecek. 24 ay sonra teslim edilmesi planlanan projede, 120 aya kadar vadelendirme seçeneğinin yanı sıra yüzde sıfır faizle 48 ay ödeme seçeneği de yer alıyor. 6 ve 34 katlı binalardan oluşan projede daire fiyatları 250 bin 400 lira ile 1 milyon 71 bin 500 lira arasında değişiyor. İlk günlerde büyük talep gören projenin satış değerlerinde ise büyük bir değişiklik yapılmadı.

Yaşanan talep patlamasının temelinde ise KİPTAŞ’ın verdiği güven ve ürettiği kaliteli konutlar var…

Haberin Devamı

18 yılda 63 bin konutun teslimini tamamlayan KİPTAŞ’ın; Başakşehir, The İstanbul Veliefendi, Nish Adalar, Fuaye Süreyyapaşa, Sular Vadisi, Yeşil Vadi Konakları, Finanskent, Maltepe Konutları, Metrokent gibi birçok markalı konut projesinde imzası bulunuyor.

WEB: http://www.vaditepebahcesehir.com

SPRODON VADİ – BAHÇEŞEHİR

2011 yılında lansmana çıktıktan sonra satış rekorları kıran proje, Kuzu Grup imzasıyla Bahçeşehir’de Emlak Konut GYO işbirliği’nin en güzel örneklerinden birisi olarak inşa edildi. Ekim 2013’ten itibaren teslimine başlanan projede, yüzde 1 KDV avantajıyla ev sahibi olmak mümkün. Bahçeşehir 2. Bölge’de 160 bin metrekarelik inşaat alanı ve 42 bin metrekarelik arsa üzerinde geliştirdiği modern ve lüks konut projesi Spradon Vadi, yeşil doğası ve geniş sosyal imkânları ile dikkat çekiyor. Adını, Bahçeşehir’in Ispartakule yerleşim bölgesinin antik dönemdeki adı SPRADON’dan alan projede; bin 37’si konut, 1 adet ticari ünite bulunuyor. 28 ve 30 katlı iki kulenin yanı sıra 5 tane de 9 ve 12 katlı blokların yer aldığı Spradon Vadi’de 544 adet (1+1), 483 adet (2+1), 6 adet (2+1 Dubleks), 4 adet (3+1) dubleks daire ve 1 market yer alıyor. Projedeki dairelerin fiyatları ise 192 bin liradan başlıyor.

WEB: http://www.spradonvadi.com/

DUMANKAYA MODERN VADİ – BAHÇEŞEHİR

Haberin Devamı

Dumankaya İnşaat’ın Esenyurt Bahçeşehir’de inşa ettiği Modern serisinin ikinci etabı olan Modern Vadi projesinde kaba inşaatın sonuna gelindi.Mayıs 2014’te teslim edilecek olan proje akıllı ev konseptiyle üretiliyor.

Güncel daire fiyat aralığı ( TL – Kasım 2013)

1+1 tipi daire: 207 bin – 224 bin

2+1 tipi daire: 313 bin – 343 bin

3+1 tipi daire: 359 bin – 371 bin

4.5 +1 tipi daire: 426 bin.

*52.412 m2'lik bir arazi alanına sahip olan Dumankaya Modern Vadi ve devamı olan Modern Collection’ta, toplam 11 blok yer alıyor.

*Bloklar proje içindeki dağılımlarına ve arazinin konumuna göre farklı özellikler taşıyor: 12 katlı yatay baza alanlı 6 blok, 8-10-13 kattan oluşan 3 adet yatay blok ve 26-31 kattan oluşan 2 adet kule… Kulelerin satış takvimi Eylül sonuna dğru hayat bulacak.

*Dumankaya Modern Vadi; stüdyo, 1+1, 2+1 3+1 ve 4+1 dubleks daire seçenekleriyle her kesime ve her bütçeye hitap eden bir proje olarak lanse edildi.

*Projenin ana bloklarında 1+1 daireler 56-77, 2+1 daireler 91-115, 3+1 daireler 136-159, 4+1 daireler ise 160-185 m2 büyüklüğünde.

Haberin Devamı

*Dumankaya Modern Vadi’de tüm dairelere büyüklüklerine göre çeşitli paketler halinde Dumankaya IQ akıllı ev sistemleri sunuluyor.

WEB: www.dumankaya.com

WEB: http://www.dumankayamodernvadi.com/fiyat-listesi/detay.aspx?SectionId=3231

VADİSTANBUL – SEYRANTEPE

Artaş- Aydınlı ve Keleşoğlu ortaklığında Seyrantepe’de inşa edilen ve İstanbul’un en büyük karma projelerinden birisi olan VADİSTANBUL’un ilk etabında 1111 konut bulunuyor. Vadistanbul, TEM, Metro, üçüncü havalimanı ve üçüncü köprü yolu bağlantısıyla da her yöne ulaşım imkanları sunuyor. 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 dubleks dairelerin yer aldığı Vadistanbul’da fiyatlar 11 ay önce (6 Aralık 2012) 394 bin liradan başlıyordu. Şimdi ise 1+1 tipi dairelerin fiyatları 465 bin lira seviyesinde. Bu da projenin lansmanında daire satın alanların yüzde 20 düzeyinde kazançlı oldukları anlamına geliyor. Ayazağa’da konumlandırılan Vadistanbul, Belgrad ormanlarıyla çevrili 1 milyon 100 bin metrekarelik inşaat alanına sahip proje bir çok ayrıcalığı barındırıyor..

Haberin Devamı

Projenin tüm detayları için: http://emlakguncel.com.tr/vadistanbul/

http://emlakguncel.com.tr/vadistanbul-soru-cevap/

ALTIN VADİ – BEYLİKDÜZÜ

Beylikdüzü’nde Rafineri Yapı imzasıyla yükselen projede 1+1’den 5+1’e kadar farklı tipte daire seçenekleri mevcut. Projenin en farklı yönü ise beşer katlı bloklardan oluşması. Toplam 8 blokun yer aldığı projede 102 daire satışa sunulmuştu. 82 ile 200 metreye yakın büyüklüğü olan farklı daire tiplerinin fiyat başlangıcı ise 205 bin lira. Projenin Temmuz 2014’te teslim edilmesi hedefleniyor.

WEB: www.altinvadikonaklari.com

AYIŞIĞI VADİ EVLERİ – BEYLİKDÜZÜ

Demir İnşaat imzasıyla Beylikdüzü’nde hemen teslim imkânı olan Ayışığı Vadi Evleri’nde 1+1’den 4+1’e kadar farklı tipte ve büyüklükte toplam 489 konut yer alıyor. Spor ve sosyal yaşam alanları ile eğlence üniteleri, alışveriş ve ticaret birimlerinin yer bulduğu Ayışığı Vadi Evleri’nin sosyal donatıları içinde; açık ve kapalı spor alanlarının yanı sıra hamam, sauna, buhar odası, masaj salonu, jakuzi ve sinevizyon salonu bulunuyor. Proje konumu gereği metrobüs durağına yakınlık avantajının yanı sıra, alışveriş merkezlerine, markete rahatlıkla ulaşabilme imkânına da sahip.

WEB: www.ayisigivadievleri.com

YEŞİL VADİ KONAKLARI

Akasya, Erguvan, Manolya, Sedir, Ladin ve Residence olmak üzere 6 farklı etaptan meydana gelen Ümraniye’deki proje KİPTAŞ’ın imzasıyla yükseldi. Her türlü sosyal donatının yer aldığı projede eğitim kurumları da yer buldu.

http://www.landistanbul.com/

Mehmet Canıtatlı - emlakguncel.com.tr

http://emlakguncel.com.tr