Gündem Vakıfbank kredi faizleri silindi mi? Nasıl yapılandırılacak?

Vakıfbank kredi faizleri silindi mi? Nasıl yapılandırılacak?

Paylaş
Vakıfbank kredi faizleri silindi mi? Nasıl yapılandırılacak?

Geçen hafta Ziraat Bankası kredi kartı borçluları için Ziraat Bankası'ndan kredi müjdesi vermişti. Bugün ise Vakıfbank müjdeli haberi verdi. Vakıfbank 100 bin liranın altında ve takipteki kredileri faizini sıfırlayacak. Peki bu nasıl olacak?

Ziraat Bankası'nın ardından bir kredi yapılandırma haberi de Vakıfbank'tan geldi. Vakıfbank kredi kartları, bireysel ve ticari kredilerin yapılandırması paketi açıklandı. Vakıfbank 100 bin liranın altında ve takipteki kredileri faizini sıfırlayacak.

Haberin Devamı

VAKIFBANK KREDİ FAİZLERİ NASIL YAPILANDIRILACAK?

Vakıfbank da kart borçlarına yönelik 24 aya kadar yüzde 1,10 60 aya kadar ise yüzde 1,20 aylık faiz ile kredi kullandıracak.

Borçları 3 milyon TL'nin altında olan ve geçtiğimiz yıl sonu itibarıyla ödemelerinde 31 gün ve üstü aksama bulunan müşterilere de 6 aya varan ödemesiz dönemle yapılandırma hakkı tanınacak.

Banka ayrıca, kredi borcunu ödemekte zorlanan bireysel müşterilerine, borçlarını 3 ay ödemesiz dönem ile 36 aya varan vadelerle yapılandırma, ticari segmentteki müşterilerine ise 6 ay ödemesiz olarak 60 aya kadar aylık yüzde 0,98'den başlayan faiz oranları ile ödeme imkanı tanıyacak.

2018 yıl sonundan önce 100 bin TL'nin altındaki kredisi takibe aktarılan müşterilerinin, borçlarını peşin ya da 12 aya kadar taksitle ödemeleri halinde, takibe aktarım sonrası tüm faizleri de sıfırlanacak. Bankaya başvuruların 30 Nisan'a kadar yapılması gerekiyor.

Haberin Devamı