Spor Valencia'nın konuğu Schalke 04

Valencia'nın konuğu Schalke 04

Paylaş
Valencia'nın konuğu Schalke 04

Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. tur ilk maçında, İspanya'nın Valencia takımı, yarın Almanya'nın Schalke takımını konuk edecek

La Liga’da hafta sonunda Atletico Madrid’i deplasmanda 2-1 yenerek 3’üncülüğü yükselen Valencia, 9 Mart’taki rövanş öncesinde Mestalla Stadı’ndaki maçta avantajlı bir skor elde etmek istiyor.

Daha önce Avrupa kupalarında 4 kez karşılaşan iki takım, bu maçlarda birer galibiyet aldı, 2 maç da berabere bitti. Valencia ve Schalke Avrupa kupalarında son olarak 2007’de Şampiyonlar Ligi gruplarında karşılaştı.

İlk maçı Valencia, Almanya’da 1-0 kazandı. İspanya’daki maç ise 0-0 bitti. Valencia’nın sakatlığı bulunan orta saha oyuncusu David Albelda, bu maçta oynaması halinde Şampiyonlar Ligi’nde 50. kez forma giyecek.

SCHALKE İSPANYOL TAKIMLARINA GOL ATAMIYOR

Schalke, İspanyol takımlarına karşı, son 9 maçında sadece 2 gol atabildi. Valencia’da forvet Juan Mata ve savunma oyuncusu Jeremy Mathieu sakatlıkları nedeniyle oynayamayacak.

Ara transferin en faal takımlarından olan Schalke, Ganalı Anthony Annan, İranlı Ali Karimi ve Yunan Angelos Charisteas’ı kadrosuna kattı.

Bundesliga’da 10. sırada yer alan Schalke’de, teknik direktör Felix Magath, bu transferlerin gereksiz olduğu gerekçesiyle eleştirilmişti.

İKİ TAKIMIN MUHTEMEL 11'LERİ

Valencia: Vicente Guaita - Bruno Saltor, Marius Stankevicius, Ricardo Costa, Jordi Alba - Hedwiges Maduro, Mehmet Topal - Joaquin, Tino Costa, Pablo Hernandez - Roberto Soldado

Schalke 04:
Manuel Neuer - Atsuto Uchida, Benedikt Hoewedes, Christoph Metzelder, Lukas Schmitz - Jose Manuel Jurado, Anthony Annan, Peer Kluge, Jefferson Farfan - Raul, Klaas-Jan Huntelaar.

Haberin Devamı