Tokat Vali Balcı'ya 'Polis Haftası' ziyareti

Vali Balcı'ya 'Polis Haftası' ziyareti

Paylaş
Vali Balcı'ya 'Polis Haftası' ziyareti

Vali Balcı'ya 'Polis Haftası' ziyareti

Fatih YILMAZ/TOKAT,(DHA) - TOKAT Valisi Ozan Balcı, 10 Nisan Polis Haftası nedeniyle Tokat İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu ve polisleri makamında kabul etti.
Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 174'üncü yıl dönümünü kutlayan Vali Ozan Balcı, mesai mefhumu gözetmeksizin, özveri ile çalışan tüm Emniyet Teşkilatı mensuplarına görevlerinde başarılar diledi. Güvenlik güçlerinin halkın can, mal ve namusunun korunmasında, korunmasında verdikleri mücadelede anlamlı ve önemli görevlerde çalıştıklarını söyleyen Vali Balcı, "Gerektiği zaman canınız pahasına bu görevleri yapıyorsunuz. Bunlar önemli görevler, fedakarlık isteyen görevler. Türk milleti de sizin bu fedakarlığınızı, gayretlerinizi biliyor. Duaları sizlerle. Polisi gördüğünde vatandaşımız kendisine güvenecek, kendisine saygı duyacak ve kendisini sevecektir. Bu üç unsur çok önemli. Sonuçta siz halkımızın bağrından çıkan insanlarsınız ve onlara en yakın olan insanlarsınız. Onlarda sizi bağırlarına basıyorlar. Ben bu duygu ve düşüncelerle yaptığınız görevi çok önemsiyorum. Devletimiz, milletimiz için çok anlamlı görevler yapıyorsunuz. Allah sizlere kaza bela vermesin, güç kuvvet versin. Milletimizin ve bizlerin duaları sizlerle. Hayırlı görevler diliyorum" dedi.
Ziyaret sırasında İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu Polis Haftası etkinlikleri hakkında Vali Ozan Balcı'ya bilgi verdi. İl Emniyet Teşkilatı olarak, vatandaşlara en iyi hizmeti vermek için gayret ettiklerini belirten Topaloğlu, teşkilatın üstlendiği görevlerin yerine getirilmesi için verdiği maddi, manevi destek için Vali Ozan Balcı'ya teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı