Van Vali Bilmez, şehit aileleriyle yemekte buluştu

Vali Bilmez, şehit aileleriyle yemekte buluştu

Paylaş
Vali Bilmez, şehit aileleriyle yemekte buluştu

Vali Bilmez, şehit aileleriyle yemekte buluştu

VAN, (DHA)-VAN Valisi Mehmet Emin Bilmez, Polis Teşkilatı'nın 174'ncü kuruluş yıl dönümü dolayısıyla şehit aileleri onuruna verilen yemeğe katıldı. Vali Mehmet Emin Bilmez, şehit yakınlarının kendilerine emanet olduğunu söyledi.

Polis Teşkilatı'nın 174'ncü kuruluş yıl dönümü nedeniyle şehit mezarları ziyaret edilip, mevlit okutulduktan sonra şehit aileleri ve gaziler için yemek programı düzenlendi. Polisevinde verilen yemeğe, Vali Bilmez'in yanı sıra, Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Tümgeneral Hacı İlbaş, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Keskin, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yavuz Özfidan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici, emniyet personeli ile şehit yakınları katıldı.

Vali Bilmez, yaptığı konuşmada, şehit yakınlarının kendilerine emanet olduğunu ve büyük değir verdiklerini söyledi. Vali Bilmez, "Allah şehitlerimizin cennetteki makamlarını daim eylesin. Siz şehit yakınları, şehitlerimizin bize emanetisiniz. Onlar memleketin bağımsızlığı, bölünmez birliği, bayrağımızın dalgalanması, ezanların susmaması, çocukların geleceği için şehadet şerbetini içtiler. Biz şehadet şerbetini içen kahramanların sayesinde buralardayız. Şimdi de bu mücadeleyi yürüten kahramanlarımız var. Allah onların da ayaklarına taş değdirmesin."dedi.

Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici ise, hafta dolayısıyla çeşitli etkinlikler yaptıklarını belirterek, "Şehit yakınları ve aileleriyle yemekte bir araya geldik. Bu vesile ile vatan, bayrak, din, mukaddesat için canını feda eden şehitlerimizi rahmetle anıyoruz, gazilerimize ise sağlıklı yaşamlar diliyorum."diye konuştu. Yemek sonrası Vali Mehmet Emin Bilmez ve protokol üyeleri şehit yakınlarının masalarını tek tek dolaşarak bir süre sohbet etti.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı