Uşak Vali Bilmez'in eşi Meral Bilmez, yaşlı kadınları unutmadı

Vali Bilmez'in eşi Meral Bilmez, yaşlı kadınları unutmadı

Paylaş
Vali Bilmez'in eşi Meral Bilmez, yaşlı kadınları unutmadı

Vali Bilmez'in eşi Meral Bilmez, yaşlı kadınları unutmadı

Behçet DALMAZ/VAN,(DHA)- VAN Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez'in eşi Meral Bilmez,18-24 Mart 'Yaşlılar Haftası' nedeniyle yaşlıları zilaret edip, çeşitli günün anısına çeşitli hediyeler verdi.


Van Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığınca, 18-24 Mart 'Yaşlılar haftası' nedeniyle yaşlı vatandaşlara ziyaret programı gerçekleştirdi. Vali Bilmez'in eşi Meral Bilmez beraberindeki Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanı Selma Biçek ile birlikte Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı olarak faaliyet gösteren Özel Kardelen Bakım Merkezi'ni ziyaret etti.Burada kalan yaşlılarla bir araya gelen Meral Bilmez, yaşlıların haftası'nı kutlayıp, hayır ve dualarını aldı. Yaşlılar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Vali Bilmez'in eşine teşekkür etti.

Ziyarete, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Fikret Yavuz, Özel Kardelen Bakım Merkezi Müdürü Sıddık Tırak, Özel Kardelen Bakım Merkezi Psikoloğu Tuğba Caner ve Bakım Merkezi'nin personeli eşlik etti.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı