Eskişehir Vali Çakacak, Mihalıççık İlçesi'ni ziyaret etti

Vali Çakacak, Mihalıççık İlçesi'ni ziyaret etti

Paylaş
Vali Çakacak, Mihalıççık İlçesi'ni ziyaret etti

Vali Çakacak, Mihalıççık İlçesi'ni ziyaret etti

ESKİŞEHİR,(DHA)- ESKİŞEHİR Valisi Özdemir Çakacak, çeşitli temaslarda bulunmak ve bir dizi programlara katılmak üzere Mihalıççık ilçesini ziyaret etti.
İlk olarak Mihalıççık Kaymakamlığı'nı ziyaret eden Vali Çakacak, Kaymakam Mehmet Ali Çolak'tan ilçenin eğitim, sağlık ve asayiş durumu hakkında bilgi aldı. İlçe halkının en önemli geçim kaynağının tarım ve hayvancılık olduğunu belirten Kaymakam Çolak, ilçede vatandaşların asayiş yönünden huzur ve güven içerisinde yaşadığını bildirdi. Kaymakam Çolak, Vali Çakacak'ı Mihalıççık ilçesinde ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduklarını sözlerine ekledi.
Kaymakamlık ziyaretinin ardından Vali Çakacak, Kaymakam Çolak ile birlikte son yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde göreve yeni seçilen Mihalıççık Belediye Başkanı Haydar Çorum'u makamında ziyaret etti. Vali Çakacak, göreve yeni seçilen Başkan Çorum'a hayırlı olsun dileklerini iletti. Belediyenin yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler veren ve Vali Çakacak'ın ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Çorum, Mihalıççık ilçesinin kalkınmasına yönelik yapılacak projelere büyük önem verdiklerini söyledi.
Daha sonra Mihalıççık İlçe Emniyet Amirliği'ni ve İlçe Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret eden Vali Çakacak, ardından bir doğa harikası olan Gürleyik Şelalesi ve Çatacık Ormanlarını da gezerek, incelemeler yaptı.
Vali Çakacak'a bu ziyaretlerinde; Mihalıççık İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Çolak, İl Jandarma Komutanı Albay İlhan Şen, Orman Bölge Müdürü Recep Temel ve yetkililer eşlik etti.

Haberin Devamı