Mudanya Vali Canbolat'tan Mudanya ziyareti

Vali Canbolat'tan Mudanya ziyareti

Paylaş
Vali Canbolat'tan Mudanya ziyareti

Vali Canbolat'tan Mudanya ziyareti

Merve KIZILKAYA/MUDANYA,(Bursa),(DHA) - Bursa Valisi Yakup Canbolat, geçtiğimiz gün Bursa’nın Mudanya İlçesi’ne gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu. Mudanya Kaymakamı Faik Oktay Sözer ve Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’dan ilçenin ihtiyaçları ve sorunlarını dinleyen Vali Canbolat, Şehit Astsubay Kıdemli Çavuş Feyyaz İlhan’ın ailesine de ziyarette bulundu.

Bursa Valisi Yakup Canbolat, geçtiğimiz gün Bursa’nın Mudanya İlçesi’ne gelerek bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Kaymakamlık Makamı önünde İlçe Kaymakamı Faik Oktay Sözer ve Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ve Bakanlık İlçe Müdürlüklerince yapılan karşılama sonrası Vali Canbolat, ilçenin sorunları, genel urumu, asayiş, trafik, tarım, eğitim, sağlık, turizm ve kültürel değerleri hakkında bilgi alış verişinde bulundu. Vali Canbolat ardından Mudanya Belediyesi ve Sahil Güvenlik Güney Marmara Grup Komutanlığı ziyareti gerçekleştirdi.

Şehit Astsubay Kıdemli Çavuş Feyyaz İlhan’ın ailesini ziyaret eden Bursa Valisi Yakup Canbolat, şehidin ailesiyle yakından ilgilenerek hal hatır sordu. Vali Canbolat Mudanya temaslarının ardından ilçeden ayrıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı