Merkez Vali Demirtaş'tan başarılı kadınlara karanfil

Vali Demirtaş'tan başarılı kadınlara karanfil

Paylaş
Vali Demirtaş'tan başarılı kadınlara karanfil

Vali Demirtaş'tan başarılı kadınlara karanfil

ADANA,(DHA)- ADANA'da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla toplumun her kesiminden başarılı kadın, Vali Mahmut Demirtaş'ı makamında ziyaret etti. Vali Demirtaş kendisini ziyaret eden kadınlara karanfil verdi.
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden Gül Açelya Sevgenay, Kamuran Yerden, Teslime Kaparin, Dilek Loğoğlu, Adana Kadın Danışma Merkezi ve Sığınmaevi Derneği'nden (AKDAM) Muhal İkikardeş, Türk Kadınlar Birliği Derneğinden Dudu Nermin, Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Adana Temsilcisi Reşan Arlıer ile Tarım Kooperatiflerinden Yeşim Akkaş, Havva Kapuz ve Suna Çetin, Adana Valisi Mahmut Demirtaş'ı makamında ziyaret etti.
Tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayan Vali Demirtaş, kadınların toplumsal yaşamın her alanında daha aktif, üretken ve güçlü bir şekilde yer almasının ülkemizin gelişmesi ve kalkınması açısından önemli olduğunu belirtti. Vali Mahmut Demirtaş, "Hayatımızın her döneminde ve her anında; gösterdiği sevgi, verdiği emek ve tüm fedakârlıklarıyla dünyamızı iyileştiren kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ediyor, kadınlarımızın var oluş ve var etme çabalarını takdir ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle sevginin, şefkatin ve hoşgörünün kaynağı olmuş tüm kadınlarımıza saygılarımı sunuyor, sağlık ve mutluluk dolu bir gelecek diliyorum" dedi.
Demirtaş kendisini ziyaret eden kadınlara karanfil verdi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı