Merkez Vali Doğan’dan mülki amirlere veda yemeği

Vali Doğan’dan mülki amirlere veda yemeği

Paylaş
Vali Doğan’dan mülki amirlere veda yemeği

Vali Doğan’dan mülki amirlere veda yemeği

Mehmet EZER/HATAY, (DHA)- HATAY'da görev süreleri sona eren ve başka görevlere atanan Vali Yardımcıları Mahmut Hersanlıoğlu, Bilal Ölmez, Erol Özkan ile Reyhanlı Kaymakamı Fatih Çobanoğlu ve Yayladağı Kaymakamı Ömer Faruk Yüce onuruna Hatay Valisi Rahmi Doğan ve eşi Gülden Gülüzar Doğan ev sahipliğinde veda yemeği düzenlendi.

Cumhurbaşkanlığı 2019/268 sayılı 2019 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile başka görevlere atanan Hatay Vali Yardımcıları Mahmut Hersanlıoğlu, Bilal Ölmez, Erol Özkan ile Reyhanlı Kaymakamı Fatih Çobanoğlu ve Yayladağı Kaymakamı Ömer Faruk'in onuruna Hatay Valisi Rahmi Doğan ve Gülden Gülüzar Doğan, tarafından kentteki bir otelde yemek verildi. Yemeğe Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar, eşleriyle katıldı.

Yemekte konuşan Vali Doğan, mülki idare amirleri ile beraber görev yapmaktan, onları tanımaktan büyük mutluluk ve onur duyduğunu ifade ederek yeni görevlerinde başarılar diledi. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen veda yemeği yapılan sohbetlerin ardından sona erdi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı