Merkez Vali Doğan’dan sınırın sıfır noktasındaki birliklere ziyaret

Vali Doğan’dan sınırın sıfır noktasındaki birliklere ziyaret

Paylaş
Vali Doğan’dan sınırın sıfır noktasındaki birliklere ziyaret

Vali Doğan’dan sınırın sıfır noktasındaki birliklere ziyaret

Mehmet EZER/HATAY,(DHA)- HATAY Valisi Rahmi Doğan, Karakol ve üs bölgelerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu ve görev yapan güvenlik güçlerine moral verdi.
26 Kasım'da Yayladağı ilçesindeki sınır bölgesine giderek, sınırın sıfır noktasında bulunan Topraktutan Hudut Karakolu ve İdlip Gerginliği Azaltma Bölgesini ziyaret eden Vali Doğan, ülkemizin sınır güvenliğini sağlamak amacıyla gece gündüz demeden görev icra eden, sorumlu olduğu hava sahasında adeta kuş uçurtmayan hudut kartalları ile bir araya geldi. Burada askerlerle sohbet eden Vali Doğan, "Vatan evlatları vatanın her noktasında olduğu gibi burada da Türk Bayrağını dalgalandırıyor. Sınırda askerlik yapmak büyük onur ve gurur, sizler burada vatanın sınır noktasında nöbettesiniz. Bu önemli görevin farkında olmanız bizi gururlandırıyor. Sizler ailenizin bize emanetisiniz. Biz de size moral vermek için buradayız" dedi.

Vali Doğan, Yayladağı ilçesindeki 1740 rakımlı 208. Taşınabilir Hava Radar Kıta Komutanlığı’nı ziyarete giden ilk vali oldu. Ziyarete Vali Doğan’ın yanı sıra 2. Komanda Tugay Komutanı Tuğgeneral Oğuz Tozak, 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Alpaslan Kılınç, 2. Hudut Alayı Komutanı Piyade Albay Ahmet Gürbüz, Sahil Güvenlik Grup Komutanı Yarbay Çağın Taşkın ve askerler eşlik etti.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı