Merkez Vali Elban, basın mensuplarıyla bir araya geldi

Vali Elban, basın mensuplarıyla bir araya geldi

Paylaş
Vali Elban, basın mensuplarıyla bir araya geldi

Vali Elban, basın mensuplarıyla bir araya geldi

Nuri PİR/ADANA,(DHA)- ADANA Valisi Süleyman Elban, 10 Ocak Dünya Gazeteciler Günü'nde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Vali Elban, zorlu şartlar altında, yılmadan haber peşinde koşan basın emekçilerinin çalışmalarını daha iyi koşullarda ve daha verimli bir şekilde yapabilmelerine çok önem verdiklerini belirterek, "Bunu sağlamak için üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmeye gayret ediyoruz" dedi.
Vali Süleyman Elban, 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir otelde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Toplantının açış konuşmasını yapan Vali Süleyman Elban, basın mensuplarının gününü kutladı. Vali Elban, 5 Ocak Adana'nın Kurtuluşu'nun 100'üncü Yılı'nda düzenlenen onlarca etkinlikte, kurtuluş gururunun kent genelinde coşkuyla kutlandığını söyledi.
Gazetecilik mesleğinin çok zor ancak bir o kadar da keyifli olduğunu belirten Vali Elban, "Dünya üzerindeki tüm insanların en temel ihtiyaçlarından biri de haber alma ihtiyacıdır. Bunu sağlamak amacıyla, kamuoyunun doğru ve tarafsız haber alma ihtiyacını karşılayan basın kuruluşlarının, toplumun bilinçlenmesinde, toplumda barış, huzur ve güven ortamının güçlenmesinde katkısı büyüktür. Bizler de Adana Valiliği olarak mesleğini büyük bir sorumluluk hissiyatıyla gerçekleştirmek üzere mesai mefhumu gözetmeksizin, gece-gündüz demeden zorlu şartlar altında, yılmadan haber peşinde koşan basın emekçilerimizin çalışmalarını daha iyi koşullarda ve daha verimli bir şekilde yapabilmelerine çok önem veriyor, bunu sağlamak için üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmeye gayret ediyoruz" diye konuştu.
Toplantı, karşılıklı fikir alışverişlerinin ardından son buldu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı