Kayseri Vali Günaydın, muhtarlarla buluştu

Vali Günaydın, muhtarlarla buluştu

Paylaş
Vali Günaydın, muhtarlarla buluştu

Vali Günaydın, muhtarlarla buluştu

KAYSERİ, (DHA) - KAYSERİ Valisi Şehmus Günaydın, Sarıoğlan ve Akkışla ilçelerinde mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.
Kayseri'nin Sarıoğlan ilçesini ziyaret eden Vali Şehmus Günaydın, burada İl Jandarma Komutanı Albay Hüseyin Bekmez ve ilçe protokolü tarafından karşılandı. Sarıoğlan Kaymakamlığı, Sarıoğlan Belediye Başkanlığı, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve tarihi Şahruh Köprüsünü ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Günaydın, daha sonra mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Burada konuşan Vali Günaydın, "Toplantıdan önce tarihi Şahruh Köprüsünde incelemelerde bulunduk. Bu köprü burada yaşayan vatandaşlarımız için çok önemli, bu ecdad yadigarı, muazzam ve mühendislik harikası. Bu tarihi eserin korunması ve yapılan yeni köprünün ivedi olarak hizmete sunulması için çalışmalar aralıksız sürdürülmektedir" dedi.
Vatandaşların ihtiyaçlarının zamanında karşılanmasının önemli olduğunu ifade eden Vali Günaydın, “Telefon numaralarınızı vatandaşlarımıza verin. Ulaşılabilir olun. Bizim var olma nedenimiz ülkemize, milletimize hizmet etmektir. Bunun dışında bir düşüncemiz olamaz. Muhtarlık binalarımızda, vatandaşlarımızın size rahatça ulaşabilecekleri sistemi kurmamız lazım. Çünkü vatandaşımızın da acil ihtiyacı olabilir. Bunları zamanında karşılamamız çok önemli" diye konuştu.
Sarıoğlan ilçesindeki toplantının ardından Akkışla'ya geçen Vali Günaydın, burada da mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Vali Günaydın toplantının açılışında yaptığı konuşmada, "Bulunduğumuz mahallelerde vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek için kurumlarla işbirliğine önem verin" dedi.
Toplantıda, muhtarlar da talep ve isteklerini dile getirdi.
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı