Antalya Vali Karaloğlu şehit yakınları ve gazilerle bir araya geldi

Vali Karaloğlu şehit yakınları ve gazilerle bir araya geldi

Paylaş
Vali Karaloğlu şehit yakınları ve gazilerle bir araya geldi

Vali Karaloğlu şehit yakınları ve gazilerle bir araya geldi

Semih ERSÖZLER/ANTALYA,(DHA)- ANTALYA Valisi Münir Karaloğlu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla şehit yakınları ve gazilerle yemekte bir araya geldi.
Rixos Dowtown Otel'de düzenlenen yemeğe Vali Münir Karaloğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya Garnizon Komutanı Piyade Albay Tuncay Polat, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tekin Aktemur, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, şehit yakınları ve gaziler katıldı. Karaloğlu, yemeğe katılanlarla tokalaşarak sohbet etti.
İlahilerin okunduğu yemeğin ardından konuşan Vali Karaloğlu, milletin, 15 Temmuz gecesinde 7'den 77'ye şehit olma niyetiyle evinden çıkarak sokağa çıktığını söyledi.
Vali Karaloğlu, "Tarihimize baktığımızda, bu topraklarda çok önemli zaferlere imza attığımızı görürsünüz. Diğer savaşlarda düşman belliydi. 15 Temmuz'da maalesef düşman, içimizdeki maşalarını kullandı. Hainler milletin dini duygularını, inançlarını istismar ederek büyüdü ve gelişti. Milletimizin gayreti ve fedakarlığı o geceyi başka bir şeye dönüştürdü. Eğer bu millete reva görülen bu hainliği unutursak ihanet tekrar ederiz. Vatan hainleri bir yerlerde pusuda bekliyordur. 15 Temmuz'u da, o geceyi canlarıyla destana çeviren şehitlerimizi de gazilerimizi de asla unutmayacağız" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı