Antalya Vali Karaloğlu'nun yeni yıl mesajı

Vali Karaloğlu'nun yeni yıl mesajı

Paylaş
Vali Karaloğlu'nun yeni yıl mesajı

Vali Karaloğlu'nun yeni yıl mesajı

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Valisi Münir Karaloğlu, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Vali Münir Karaloğlu mesajında, başarılarla güzelliklerle dolu bir yılı geride bırakırken, yeni hedeflerle yepyeni bir yıla daha merhaba demenin heyecan ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. 2019 yılının hem şehir hem de ülke açısından çok verimli geçtiğini belirten Vali Karaloğlu, "Bir yandan ülkemizin bir barış ve huzur adası olarak kalması için, bir yandan da 2023 hedeflerimize ulaşmak için gayret ettik. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde etkin ve kararlı bir şekilde Türkiye'yi hedeflerine taşımak için azim ve kararlılıkla çalıştık; ülkemizi daha müreffeh ve daha güçlü kılmak için çalışmaya devam ediyoruz" dedi.

Antalya'nın, ülkenin aynası, vitrini; turizm başkenti olduğunu vurgulayan Karaloğlu, "Hep birlikte emek vererek 16 milyon yabancı misafir hedefimize ulaşmayı başardık. Elbette, sadece sayısal başarı elde etmedik. Bir yandan ürün ve pazar çeşitliliğimizi artırırken, bir yandan da markamızı güçlendirdik, hedef büyüttük. Turizmin yanı sıra tarımda da başarılı bir yılı geride bıraktık. Hem üretimimizi, hem hedef pazarlarımızı, hem de kazancımızı artırmayı başardık" dedi.

2020 yılına yeni umutlarla, büyük hedeflerle girdiklerini kaydeden Vali Karaloğlu, mesajında, "Daha güçlü, daha mutlu ve daha umutlu giriyoruz. Biriz, beraberiz, hazırız; 2020'de daha çok çalışacağız. Hedefimiz, 2019'daki başarılarımızı, 2020'de daha ileriye taşımak. İnşallah, yeni yılda da turizmden tarıma, teknolojiden ticarete yeni eser ve hizmetlere imza atacağız. Bir ve beraber çalışarak, şehrimizi, ülkemizi daha iyi yarınlara taşıyacağız. Buna yürekten inanıyorum. Bu inançla, yeni yılın, insanlığın barışına, huzur ve mutluluğuna vesile olmasını temenni ediyorum. Antalyalı hemşehrilerimiz ve yeni yıl dolayısıyla Antalya'da bulunan misafirlerimiz başta olmak üzere, herkesin yeni yılını kutluyorum" ifadelerine yer verdi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı