Isparta Vali Seymenoğlu, muhtarlarla buluştu

Vali Seymenoğlu, muhtarlarla buluştu

Paylaş
Vali Seymenoğlu, muhtarlarla buluştu

Vali Seymenoğlu, muhtarlarla buluştu

Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA) - ISPARTA Valisi Ömer Seymenoğlu Çandır köyünde muhtarlarla bir araya geldi.

Çandır köyünde yapılan muhtarlar toplantısında Vali Seymenoğlu, salgın tedbirlerine uyulması gerektiğinin altını çizdi. Muhtarlara çağrıda bulunan Vali Seymenoğlu, "Köylerinizde, mahallelerinizde ve evlerinizde tedbirlere uymaya devam edelim, uymayanları uyaralım. Amacımız okulları, iş yerlerini kapatmamak, sosyal hayatı sınırlandırmamak. Özellikle aşılarını tamamlamayanlar varsa onları ikna etmeye çalışalım" dedi.

Isparta bölgesinin deprem yönünden birinci derece afet riski taşıdığının altını çizen Vali Seymenoğlu, şunları söyledi:

"Afet öncesinde, esnasında ve sonrasında neler yapabiliriz, kurumların sorumluluğu nedir, muhtarlarımızın görevi nedir gibi soruların cevaplarını öğrenebilmek için AFAD İl Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen eğitimlerle sizlere ve vatandaşlarımıza aktarmaya çalışıyoruz. Afetle mücadele başta bizlerin olmak üzere sizlerin de görevlerinden biri."

Köylerde sürücülerin trafik kurallarına uymasının büyük önem taşıdığına dikkati çeken Vali Seymenoğlu, "Yol kalitemiz arttıkça kazaların da arttığını gözlemliyoruz. Buna çok üzülüyoruz. Yol güzel olunca maalesef hız kurallarına uymuyoruz. Ne olur jandarmamızın, emniyetimizin trafik ekiplerinin uyarılarına dikkat edin arkadaşlar. Trafik kurallarına ne olur uyalım" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı