Bor Vali Şimşek Bor ilçesinde muhtarlarla buluştu

Vali Şimşek Bor ilçesinde muhtarlarla buluştu

Paylaş
Vali Şimşek Bor ilçesinde muhtarlarla buluştu

Vali Şimşek Bor ilçesinde muhtarlarla buluştu

Andaç ARSLANPAY/BOR,(Niğde),(DHA)- NİĞDE Valisi Yılmaz Şimşek Bor Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen toplantıda ilçeye bağlı köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.
Vali Yılmaz Şimşek başkanlığında düzenlenen toplantıya AK Parti Niğde Milletvekili Yavuz Ergun, Bor Kaymakamı Mehmet Yavuz, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, İl Jandarma Komutanı J. Albay Garip Gümüş, Bor Belediye Başkanı Serkan Baran, İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna, belde belediye başkanları, meclis üyeleri, il ve ilçe müdürleri ile köy ve mahalle muhtarları katıldı. Vali Yılmaz Şimşek, “Gerek mesai saatleri içerisinde gerekse hafta sonları ilçe, belde, köy ve mahallelerimizi ziyaret ederek muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Yine bugün burada olduğu gibi sıklıkla toplantılar düzenleyerek vatandaşlarımızla iç içe olan siz muhtarlarımızı dinliyoruz. Amacımız, sorunları birinci ağızdan dinleyip bir an önce çözüme kavuşması noktasında gerekenin vakit kaybedilmeden yapılabilmesidir” diye konuştu

Vali Yılmaz Şimşek’in konuşmasının ardından muhtarların talep ve görüşlerinin alındığı toplantıda tarım, elektrik, sulama suyu, eğitim, sağlık ve ulaşım gibi konu başlıkları ele alındı.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı