Merkez Vali Şimşek: Gazilerimize sahip çıkmak hepimizin görevidir

Vali Şimşek: Gazilerimize sahip çıkmak hepimizin görevidir

Paylaş
Vali Şimşek: Gazilerimize sahip çıkmak hepimizin görevidir

Vali Şimşek: Gazilerimize sahip çıkmak hepimizin görevidir

Andaç ARSLANPAY/NİĞDE,(DHA)- NİĞDE Valisi Yılmaz Şimşek, yayınladığı mesajla Gaziler Günü'nü kutladı. Vali Şimşek'in mesajı şöyle:
"Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından 19 Eylül 1921 tarihinde, Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk'e, "Gazi" unvanının verildiği günün yıl dönümünü “Gaziler Günü” olarak kutlamaktayız.
Aziz milletimiz geçmişten günümüze kadar vatanını ve bağımsızlığını her şeyin üstünde tutmuş, ölürsem şehit kalırsam gazi anlayışıyla kahramanca mücadele etmiş, vatanın her karışını kanlarıyla sulayarak Türk’ün azmini ve gücünü tüm dünyaya göstermiştir. Bu gün şehit ve gazilerimizin emaneti olan bu kutsal toprakları ilelebet muhafaza ve müdafaa etmek, ay yıldızlı bayrağımızı göklerde dalgalandırmak, milli ve manevi duygularla birlik ve beraberliğimizi muhafaza etmek, şehit yakınları ve gazilerimize sahip çıkmak hepimizin vazifesi olmalıdır. Bizler gurur ve övünç kaynağımız şehit ve gazilerimizden aldığımız manevi güçle, ülkemize yapılan tüm iç ve dış tehditlere asla fırsat vermeyerek emanetlerine sahip çıkacak vatanımızı korumaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle; Gaziler Gününü kutluyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize saygı ve sevgilerimi sunuyorum."

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı