Merkez Vali Şimşek şehit ailelerini ziyaret etti

Vali Şimşek şehit ailelerini ziyaret etti

Paylaş
Vali Şimşek şehit ailelerini ziyaret etti

Vali Şimşek şehit ailelerini ziyaret etti

Adnan ÇELEBİ/NİĞDE,(DHA)- NİĞDE Valisi Yılmaz Şimşek, Ulukışla ilçesindeki Darboğaz Köyü'ne giderek şehit aileleri ile bir araya geldi.
Vali Şimşek, Niğde Milletvekilleri Yavuz Ergun, Selim Gültekin, Ulukışla Kaymakamı Osman Şahin, İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna, İl Jandarma Komutanı Garip Gümüş ile birlikte 2000 yılında Kuzey Irak'ta şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Ali Dilmen ve 2008 yılında İzmir'de şehit düşen Piyade Er Hüseyin Arısoy'un Darboğaz Köyü'nde oturan ailelerini evlerinde ziyaret etti.
Huzurun olması için güvenlik güçlerinin canı pahasına mücadele verdiğini ve mücadele sırasında kimsenin burnunun kanamasını istemediklerini vurgulayan Vali Şimşek, "Ülkemizde barış, kardeşlik, dostluk ve sevgi olsun. Ama hainler var, kurşununun nereden geldiği belli olmuyor. Fedakarlıkların en büyüğü vatan uğrunda can vermek ve gazi olmaktır. Ülkemizin birliğini ve bütünlüğünü, huzurumuzu ve kardeşliğimizi bozmak isteyenler emellerine asla ulaşamayacak. Allah, devletimize, milletimize, vatanımıza birlik ve beraberlik versin" diye konuştu.
Şehit aileleri, devlet yetkililerin kendilerini hiç bir zaman yalnız bırakmadığını belirterek ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Vali Şimşek beraberindeki heyet ile köyde yapılan çalışmaları da yerinde inceledi. Köy sakinleriyle bir araya gelen Vali Şimşek talep ve sorunları dinledi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı