Merkez Vali Şimşek, trafik uygulama noktalarını denetledi, vatandaşlarla bayramlaştı

Vali Şimşek, trafik uygulama noktalarını denetledi, vatandaşlarla bayramlaştı

Paylaş
Vali Şimşek, trafik uygulama noktalarını denetledi, vatandaşlarla bayramlaştı

Vali Şimşek, trafik uygulama noktalarını denetledi, vatandaşlarla bayramlaştı

B.Andaç ARSLANPAY/NİĞDE,(DHA)- NİĞDE Valisi Yılmaz Şimşek, Kurban Bayramı dolayısıyla uygulama noktalarını denetledi, vatandaşlarla bayramlaştı.
Vali Yılmaz Şimşek, Kurban Bayramı öncesi Niğde-Kayseri karayolu üzerinde Emniyet ve jandarma yol kontrol uygulama noktası ile Niğde-Adana karayolu üzerinde bulunan kontrol uygulama noktasında denetlemelerde bulunarak, trafik ekiplerinden yapılan uygulamalar hakkında bilgi aldı. Trafik ekipleri tarafından yol güzergâhlarında durdurulan araçlarda bulunan çocukların ve vatandaşların Kurban Bayramını kutlayan Vali Yılmaz Şimşek, sürücüleri trafikte uyulması gereken kurallar konusunda hatırlatmalarda bulundu. İçişleri Bakanlığı tarafından bu kurban bayramında başlatılan 'Hayatı Korumak İçin Senin de Kemerin Ses Getirsin' kampanyası hakkında hazırlanan broşürleri araç içerisinde bulunan çocuklara tanıtan Vali Yılmaz Şimşek, yine çocuklara araç sürücüsü ebeveynlerinin hata yaptıkları esnada uyarmaları için kırmızı düdük dağıttı.
Denetimler sırasında açıklamalarda bulunan Vali Şimşek, "Kurban Bayramı tatili ile birlikte vatandaşlarımız bayramlarını memleketlerinde sevdikleriyle ve yakınlarıyla birlikte geçirmek için yollara çıktılar. Tabi bununla birlikte trafikte oluşan yoğunlukta artmış durumda. Buna bağlı olarak emniyet ve jandarma trafik ekiplerimiz denetim çalışmalarını artırdılar. Biz de ekiplerimizin yapmış olduğu trafik ve asayiş uygulamalarını yerinde gözlemlemek üzere buradayız. Sürücülerimize özellikle şunu belirtmek istiyorum, bir anlık ihmal felaket getiriyor, lütfen emniyet kemerlerimizi takalım, hatalı solama yapmayalım ve yorgun iken araç kullanmayalım. Ben bu vesile ile tüm sürücülerimizin ve vatandaşlarımızın kurban bayramlarını tebrik ediyor; herkese sağlıklı, mutlu ve huzurlu bayramlar diliyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı