Merkez Vali Şimşek’ten köylere çıkartma

Vali Şimşek’ten köylere çıkartma

Paylaş
Vali Şimşek’ten köylere çıkartma

Vali Şimşek’ten köylere çıkartma

Adnan ÇELEBİ/NİĞDE,(DHA)- NİĞDE Valisi Yılmaz Şimşek ilçe, Köy ve Kasaba ziyaretleri kapsamında Bor ilçesine bağlı Okçu, Tepeköy ve Balcı köylerini ziyaret ederek vatandaşların istek ve taleplerini ilk ağız dinleyerek çözümü noktasında ilgili kurum müdürlerini talimat verdi.
Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Bor İlçesine bağlı Okçu, Tepeköy ve Balcı Köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu. Vali ayrıca köy ziyaretlerinde şehit ve Gazi yakınlarını da ziyaret etti.
Vali Şimşek Köy ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya gelerek, köy halkının isteklerini yerinde dinledi ve kendisine iletilen talepleri not alarak, çözüme kavuşturulması noktasında ilgili kurumlara talimat verdi. Okçu Köyünde vatandaşla bir araya gelen Vali Şimşek yaptığı konuşmada, “Bütün köylerimizi ziyaret ediyoruz. Maksadımız köylerimizde vatandaşlarımızın yanında olmak, yanında olduğumuzu hissettirmek. Varsa ihtiyaç ve talepleri birebir dinlemek. Zaten muhtarlarımız kaymakamlarımıza, kaymakamlarımızda bizlere bunları intikal ettiriyor ve hizmetler bu şekilde, bir zincir içinde yürüyor. Ama böyle olunca daha muhabbetli bir ortam oluşuyor. Vatandaşlarımızı daha yakından tanıyoruz, siz de bizleri yakından tanımış oluyorsunuz. Hem ilk ağızdan bazı konular hakkında bilgilendirme yapmış oluyoruz. Hem de vatandaşlarımızı dinleyerek köylerimizin gelişmesine katkı vermekte bizim için bir fırsat olmuş oluyor” dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı