Silifke Vali Su, Silifkeli muhtarları dinledi

Vali Su, Silifkeli muhtarları dinledi

Paylaş
Vali Su, Silifkeli muhtarları dinledi

Vali Su, Silifkeli muhtarları dinledi

Atike CEYLAN KAÇAR/SİLİFKE(Mersin), (DHA)-MERSİN'in Silifke ilçesine giden Vali Ali İhsan Su, mahalle muhtarları ile bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi.
Mersin Valisi Ali İhsan Su, Silifke ilçesinde programı kapsamında ilk olarak Silifke-OSB Müteşebbis Heyet Toplantısı’na başkanlık etti. Müteşebbis heyet üyelerinin katılımıyla düzenlenen toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.
Daha sonra Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda Silifke muhtarlarıyla bir araya gelen Vali Su, İçişleri Bakanlığımızın genelgesi gereğince muhtarların sorunlarını dinlemek ve mevcut problemlerin daha hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulmasını sağlamak amacıyla bu toplantıları gerçekleştirdiklerini ifade etti. Muhtarların dile getireceği sorun ve talepleri son derece önemsediklerini kaydeden Vali Ali İhsan Su, tüm kamu kurum ve kuruluşlarının vatandaşlarımıza hizmet etmek için her zaman görevinin başında olduğunu vurguladı.
Vali Su sözlerinin sonunda muhtarlarla buluşma toplantılarını her ilçede sürdürmeye devam edeceklerini belirterek, toplantının hayırlı olmasını diledi. Daha sonra toplantı, muhtarların tek tek söz alarak, temsil ettikleri mahallelerin sorun ve taleplerini ilgili kurum müdürlerine doğrudan iletmeleri ile devam etti.
Toplantıya Silifke Kaymakamı Namık Kemal Nazlı’nın yanı sıra; bölge müdürleri, il ve ilçe kurum müdürleri ile ilçe muhtarları katıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı