Antalya Vali Yazıcı: Teknolojik gelişmelerle kaliteli ve hızlı hizmet

Vali Yazıcı: Teknolojik gelişmelerle kaliteli ve hızlı hizmet

Paylaş
Vali Yazıcı: Teknolojik gelişmelerle kaliteli ve hızlı hizmet

Vali Yazıcı: Teknolojik gelişmelerle kaliteli ve hızlı hizmet

ANTALYA,(DHA) - TAPU ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün 174'üncü kuruluş yıldönümü kapsamında Tapu ve Kadastro 6. Bölge Müdürü Funda Aydın Seymen ve beraberindeki heyet Antalya Valisi Ersin Yazıcı'yı ziyaret etti. Vali Yazıcı, "Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'müzdeki son zamanlardaki gelişmelerle vatandaşlarımız daha kaliteli ve daha hızlı hizmet alabilmekteler" dedi.

Tapu ve Kadastro 6. Bölge Müdürü Funda Aydın Seymen ve beraberindeki heyet, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün 174'üncü kuruluş yıldönümü kapsamında Vali Yazıcı'yı makamında ziyaret etti. Bölge Müdürü Seymen ziyarette Vali Yazıcı'ya, kuruluş yıldönümü etkinlikleri, müdürlüğün kurumsal yapısı, kurum çalışmaları ve planları hakkında bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Tapu ve Kadastro Teşkilatı'nın ülkemizin en köklü kuruluşlarından biri olduğuna dikkat çeken Vali Yazıcı şunları söyledi:

"Tapu ve Kadastro Müdürlüğü, ülkemizin en eski ve en köklü teşkilatlarından biri. Kurulduğu 1847 yılından bugüne kadar teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek vatandaşlarımıza hep en iyi hizmeti verebilmek için özverili bir çalışma yürütmüştür. Özellikle günümüzde tapulamaya ilişkin süreçler teknolojinin devreye girmesi ile kısalmış, iş yükü azalmıştır. Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'müzdeki son zamanlardaki gelişmelerle artık vatandaşlarımız daha kaliteli ve daha hızlı hizmet alabilmekteler. Bu bağlamda emeği geçen Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünü ve personeli tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum."

Ziyaretin sonunda Vali Yazıcı, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün 174'üncü kuruluş yıldönümü tebrik ederek bölge müdürlüğü çalışanlarına çalışmalarında kolaylıklar diledi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı