Merkez Vali Yılmaz: Hedefimiz sıfır vaka

Vali Yılmaz: Hedefimiz sıfır vaka

Paylaş
Vali Yılmaz: Hedefimiz sıfır vaka

Vali Yılmaz: Hedefimiz sıfır vaka

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) – OSMANİYE Valisi Erdinç Yılmaz, son yayınlanan tabloya göre vaka sayısı en düşük iller arasında ikinci sırada yer alındığını belirterek, “Hedefimiz ilimizde sıfır vaka"dedi.
Sağlık Bakanlığı, Türkiye’nin 29 Mayıs-4 Haziran arasındaki illere göre her 100 bin kişide görülen vaka artış tablosunu paylaştı. Buna göre haftalık Kovid-19 vaka sayısı, her 100 bin kişide, Osmaniye'de 9,44 olarak kayıtlara geçti.
Akyar Caddesi boyunca gerçekleştirilen normalleşme denetimine Vali Erdinç Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hulusi Akkuş, İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz ve 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Guddusi Arık katıldı. Kamu kuruluşları il müdürlerinin yer aldığı gruplar halinde yapılan denetimler ilin diğer yaşam alanlarında da gerçekleştirildi.
Denetimlerin ardından basın mensuplarına açıklama yapan Vali Erdinç Yılmaz, “Koronavirüsle mücadelemizi, denetimlerimizi sürdürüyoruz. Son yayınlanan tabloya göre vaka sayısı en düşük iller arasında ikinci sıradayız. Hedefimiz ilimizde sıfır vaka. Osmaniye olarak bunu başaracağımıza inanıyoruz. Bu mücadeleye destek olan hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum, gerçekten büyük bir başarı gösteriyorlar. Bu mücadeleyi inşallah sıfır vaka ile bitirelim."diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı