Merkez Vali Yılmaz: Kadına yönelik şiddet kabul edilemez

Vali Yılmaz: Kadına yönelik şiddet kabul edilemez

Paylaş
Vali Yılmaz: Kadına yönelik şiddet kabul edilemez

Vali Yılmaz: Kadına yönelik şiddet kabul edilemez

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) – OSMANİYE Valisi Erdinç Yılmaz, kadına yönelik şiddetin kabul edilemez olduğunu belirterek, “Bu konuda bilinçlenmenin çok önemli olduğu ve toplumumuzda bunun kabul edilemez bir durum olduğu anlayışının hakim kılınması gerektiğini düşünüyorum” dedi.
Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon İzleme ve Değerlendirme Komisyonu'nun 2021 yılı 1'inci Dönem Toplantısı Vali Erdinç Yılmaz başkanlığında Valilik Ahmet Cevdet Paşa Toplantı Salonu'nda yapıldı. Toplantının başında Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hamit Coşkun, görüşülecek gündem maddeleri hakkında bilgi verdi.
Burada konuşan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, kadına yönelik şiddetle mücadelenin çok önemli olduğunu belirtti. Yılmaz, “Bu mücadeleyi hep birlikte sürdürmek ve iyi sonuçlar almak çok önemli. Kadına yönelik şiddet ne insanlık anlayışımıza ne kültürümüze ne de dini değerlerimize uymayan, değerlerimizle çatışan bir durumdur. Bu nedenle, toplumumuzda şiddetin bitirilmesi için hep beraber mücadelemizi en etkin şekilde sürdürmeliyiz” diye konuştu.
Kadına yönelik şiddetin kabul edilemez olduğunu da vurgulayan Vali Yılmaz, “Bu konuda bilinçlenmenin çok önemli olduğu ve toplumumuzda bunun kabul edilemez bir durum olduğu anlayışının hakim kılınması gerektiğini düşünüyorum. Daha önce de belirttiğim gibi, ne insanlık anlayışımızda ne kültürümüzde ne dini değerlerimizde asla bunun yeri yoktur” dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı