Merkez Vali Yılmaz: Koronavirüsle mücadelede en önemli savunma aşı

Vali Yılmaz: Koronavirüsle mücadelede en önemli savunma aşı

Paylaş
Vali Yılmaz: Koronavirüsle mücadelede en önemli savunma aşı

Vali Yılmaz: Koronavirüsle mücadelede en önemli savunma aşı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) – OSMANİYE Valisi Erdinç Yılmaz, koronavirüsle mücadelede en önemli savunmanın aşı olduğunu belirterek, "Aşı olmayan vatandaşlarımızın bir an önce aşılarını olması, aşı süreçlerini tamamlamamış vatandaşlarımızın bir an evvel bu süreci tamamlamaları, hatırlatma dozunun yaptırılması bu mücadelede hepimiz için en büyük güç olacaktır” dedi.
Atatürk Caddesi boyunca gerçekleştirilen denetimlere; Vali Erdinç Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hulusi Akkuş, İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdür Guddusi Arık katıldı. Kamu kuruluşları il müdürlerinin yer aldığı gruplar halinde yapılan denetimler ilin diğer yaşam alanlarında da gerçekleştirildi. Denetimleri sırasında esnaf ve vatandaşların öncelikle hatırlarını sorarak bir süre sohbet eden Vali Yılmaz, koronavirüsle mücadelenin devam ettiğini belirterek, bu mücadelede tedbirlere hassasiyetle uyulmasının, aşı olmanın çok önemli olduğunu bir kez daha hatırlattı.
Vali Erdinç Yılmaz denetimlerinin ardından yaptığı açıklamada, “Koronavirüs tedbirlerine yönelik denetimlerimizi sürdürüyoruz. Hamdolsun Osmaniye olarak çok iyi gidiyoruz. Osmaniyeli hemşerilerime gösterdikleri hassasiyetten dolayı bir kez daha çok teşekkür ediyorum. Hiç aşı olmayan vatandaşımızın kalmaması lazım, bu mücadelede en önemli savunmamız aşı olmak. Bu nedenle aşı olmayan vatandaşlarımızın bir an önce aşılarını olması, aşı süreçlerini tamamlamamış vatandaşlarımızın bir an evvel bu süreci tamamlamaları, hatırlatma dozunun yaptırılması bu mücadelede hepimiz için en büyük güç olacaktır. Bu hassasiyetimizi devam ettirelim. Bu şekilde mücadelemizi sürdürürsek korona virüsten inşallah çok uzun zaman geçmeden kurtulacağız. Tedbirlere uymaya devam edelim ve aşılarımızı olalım” diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı