Merkez Vali Yılmaz: Koronavirüsle mücadelemizi kararlılıkla sürdürmeliyiz

Vali Yılmaz: Koronavirüsle mücadelemizi kararlılıkla sürdürmeliyiz

Paylaş
Vali Yılmaz: Koronavirüsle mücadelemizi kararlılıkla sürdürmeliyiz

Vali Yılmaz: Koronavirüsle mücadelemizi kararlılıkla sürdürmeliyiz

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) – OSMANİYE Valisi Erdinç Yılmaz, aşılamada şu anda Türkiye’de birinci sırada olunduğunu belirterek, “Bunu daha yükseklere taşımalıyız ve tedbirlere uymaya devam etmeliyiz"dedi.
Atatürk Caddesi boyunca gerçekleştirilen denetimlere; Vali Erdinç Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hulusi Akkuş, İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz ve 112 Acil Çağrı Merkezi Müdür Guddusi Arık katıldı. Kamu kuruluşları il müdürlerinin yer aldığı gruplar halinde yapılan denetimler ilin diğer yaşam alanlarında da gerçekleştirildi.
Denetimleri sırasında esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Vali Yılmaz, koronavirüsle mücadelenin devam ettiğini belirterek, kendi ve toplum sağlığı için bu mücadelede tedbirlere hassasiyetle uyulmasının, aşı olmanın çok önemli olduğunu bir kez daha hatırlattı.
Vali Erdinç Yılmaz, “Koronavirüsle mücadelemizi, denetimlerimizi sürdürüyoruz. Şu anda çok iyiyiz ama biliyoruz ki omicron varyantı çok daha hızlı yayılıyor. Bu nedenle mücadelemizi sonuna kadar iyi bir şekilde sürdürmemiz gerekiyor. Aşılamada şu anda Türkiye’de birinciyiz, bunu daha yükseklere taşımalıyız ve tedbirlere uymaya devam etmeliyiz. Çünkü çok çabuk yayılabiliyor ve çok kişiye bulaştırılabiliyor. Dolayısıyla hep birlikte bu mücadelemizi kararlılıkla sürdürmeliyiz. İnşallah bu şekilde devam edeceğimize inanıyorum. Osmaniyeli hemşerilerimize bu mücadeleye verdikleri destek için bir kez daha çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı