Merkez Vali Yılmaz: Virüsü bitiren ilk il Osmaniye olsun

Vali Yılmaz: Virüsü bitiren ilk il Osmaniye olsun

Paylaş
Vali Yılmaz: Virüsü bitiren ilk il Osmaniye olsun

Vali Yılmaz: Virüsü bitiren ilk il Osmaniye olsun

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) – OSMANİYE Valisi Erdinç Yılmaz, koronavirüsle mücadeleyi başarılı bir şekilde sonuçlandırmak istediklerini belirterek, "Türkiye’de koronavirüsü bitiren ilk il Osmaniye’miz olsun istiyoruz. Bunu da başaracağımıza inanıyoruz" dedi.
Dr. Ahmet Alkan Caddesi boyunca gerçekleştirilen denetimlere; Vali Erdinç Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hulusi Akkuş, İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdür Guddusi Arık katıldı. Kamu kuruluşları il müdürlerinin yer aldığı gruplar halinde yapılan denetimler ilin diğer yaşam alanlarında da gerçekleştirildi.
Denetimleri sırasında esnaf ve vatandaşların öncelikle hatırlarını sorarak bir süre sohbet eden Vali Yılmaz, koronavirüsle hep birlikte mücadele edilmesi gerektiğini, tedbirlere hassasiyetle uyulmasının ve aşı olmanın çok önemli olduğunu bir kez daha hatırlattı.
Vali Erdinç Yılmaz denetimlerinin ardından yaptığı açıklamada, denetimlerin aralıksız devam ettiğini ifade ederek, “Koronavirüs tedbirlerine yönelik denetimlerimizi sürdürüyoruz, mücadelemiz devam ediyor. Osmaniye olarak hamdolsun çok iyi gidiyoruz. Osmaniyeli hemşerilerime bir kez daha yürekten teşekkür ediyorum. Böyle devam edelim inşallah. Aşılamada birinciyiz, birinciliğimizi sürdürelim. Sağlık çalışanlarımızı yürekten kutluyorum, büyük bir fedakârlıkla çalışıyorlar, çok ciddi bir başarı gösteriyorlar. Bu mücadeleyi sürdürüp inşallah başarılı bir şekilde sonuçlandırmayı hedefliyoruz. Türkiye’de korona virüsü bitiren ilk il Osmaniye’miz olsun istiyoruz. Bunu da başaracağımıza inanıyoruz. İnşallah hep birlikte bu mücadeleyi sürdürmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı