Gündem Van'da zırhlı polis aracı takla attı, şehidimiz var

Van'da zırhlı polis aracı takla attı, şehidimiz var

Paylaş
Van'da zırhlı polis aracı takla attı, şehidimiz var

Van'ın Özalp ilçesine bağlı Aşağıakçagül Mahallesi'nde sürücünün direksiyon kontrolünü yitirdiği zırhlı polis aracı takla attı. Kazada 1 polis memuru şehit oldu, 3 polis yaralandı

Muradiye İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memurları, Muradiye ve Özalp ilçeleri arasında bulunan radar kulesini kontrol etmek için gittiği zırhlı araçla yola çıktı.

Özalp İlçesi'ne bağlı Aşağıakçagül Mahallesi'ne gelindiğinde henüz bilinmeyen nedenle sürücü direksiyon kontrolünü yitirdi.


HASTANEYE KALDIRILDILAR


Takla atan zırhlı araçta bulunan ve henüz kimlikleri öğrenilemeyen 4 polis memurundan 1'i şehit oldu, 3 polis memuru ise olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı.


ŞEHİT POLİSİN KİMLİĞİ BELLİ OLDU


Van'da şarampole devrilen zırhlı polis aracında şehit olan polis memuru 39 yaşındaki Adnan Saka’nın acı haberi memleketi Sivas’a ulaştı.

Acı haberi anne Mukadder ve baba İbrahim’e Vali Yardımcısı Mehmet Nebi Kaya ve diğer yetkililer verdi. Acı haberin ardından şehidin evine ve evin bulunduğu sokağa Türk bayrakları asıldı.


10 POLİS YILLIK POLİS MEMURUYDU


Evli ve 6 yaşında Yusuf Ali adında bir çocuğu olan şehidin 10 yıllık polis memuru olduğu öğrenildi. Şehidin cenazesi düzenlenecek törenin ardından Yukarı Tekke Mezarlığı’nda bulunan polis şehitliğinde toprağa verilecek.