Yaşam Van Gölü'nün suyundan yüz bakım toniği ürettiler

Van Gölü'nün suyundan yüz bakım toniği ürettiler

Paylaş
Van Gölü'nün suyundan yüz bakım toniği ürettiler

İzmirli bir kozmetik firması Isparta’nın gül suyu, İzmir’in kekiği ve Van Gölü'nün suyundan organik bir formülasyonlu bir yüz bakım toniği üretti. Şirketin Genel Müdürü Levent Kahrıman, "Geliştirdiğimiz organik yüz bakım toniği cildin kan dolaşımını aktif hale getiriyor ve cildi canlandırıyor" dedi

Türkiye’nin en büyük gölü konumunda bulunan Van Gölü’nün suyu kozmetikte kullanılmaya başlandı. Merkezi İzmir’de bulunan bir kozmetik markası Isparta’nın gül suyu, İzmir’in kekiği ve Van Gölü suyundan organik bir formülasyon oluşturup tonik üretti. Tarihi dokusu, bitki örtüsü, sahip olduğu kültür ve daha pek çok özelliğiyle Van Gölü’nün, henüz yeterince keşfedilmediğini vurgulayan şirketin genel müdürü Levent Kahrıman, Van Gölü potansiyelinin ekonomik anlamda yeterince değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

KAN DOLAŞIMINI HIZLANDIRIP CİLDİ CANLANDIRIYOR

Genel Müdürü Levent Kahrıman, Van Gölü’nün farklı noktalarından alınan suların incelendiğini ve çıkan sonuçlara göre Van Gölü suyunu tonik olarak üretmeye karar verdiklerini anlatırken şöyle dedi:

"Van Gölü’nün mineral kaynak suları ile gül ve kekik özsularını modern teknoloji ile birleştirerek yeni bir 'yüz bakım toniği' geliştirdik. Geliştirdiğimiz organik yüz bakım toniği cildin kan dolaşımını aktif hale getiriyor ve cildi canlandırıyor. Van Gölü’nün suyundan ürettiğimiz bu ürün, hem glutensiz hem de vegan bir kozmetik ürün olarak oldukça iddialı. Üstelik organik kozmetik ürünlerimiz, hayvanlar üzerinde deneyler yapılmadan üretiliyor."

Haberin Devamı