Yaşam Van İçin Rock'ta 500 bin TL toplandı

Van İçin Rock'ta 500 bin TL toplandı

Paylaş
Van İçin Rock'ta 500 bin TL toplandı

Van'daki depremzedelere yardım için düzenlenen "Van İçin Rock" konserinde, 500 bin lira toplandı

Konserin tertip komitesinden yapılan yazılı açıklamada, Van’da meydana gelen deprem sonrası müzisyenlerin en iyi yaptıkları şeyi, ürettikleri müziği arkalarına alarak Van’a destek için Küçükçiftlik Park’ta bir araya geldikleri belirtildi.

Konserde, Haluk Levent, Demir Demirkan, Emre Aydın, Feridun Düzağaç, Kurban, Model, Duman, Mor ve Ötesi, Moğollar, Ogün Sanlısoy, Redd, Hayko Çepkin, Şebnem Ferah ve Yüksek Sadakat’in de bulunduğu 40 şarkıcı ve grubun ücretsiz sahne aldığı hatırlatıldı.

Açılışını Hayko Cepkin, kapanışını ise Şebnem Ferah’ın yaptığı organizasyonda, 584 kişinin gönüllü olarak çalıştığı ifade edildi. Toplam 14 bin biletin satıldığı, yaklaşık 10 bin kişinin konseri izlediği bildirilen açıklamada, şunlara yer verildi: "Rock severler yardım konseri için bir gece önceden alan önünde bekledi.

Medya, televizyon ve müzik dünyasının ünlü isimleri, Okan Bayülgen, Banu Güven, Erdem Yener, Ferman Akgül (Manga), Kaan Sezgin (Sezyum), Metin Uca ve Yekta Kopan tarafından ROCK yazıp 2868’e SMS atılarak bağış toplama çağrısında bulunuldu.

Gün boyunca 20 bine yakın SMS gönderildi. Konserden 500 bin liralık yardım toplandı. Konserin tüm geliri, Van’da bir ilköğretim okulu yaptırmak için kullanılmak üzere Kızılay’a aktarıldı.

Sanatçılar ve katılımcılar Van’a göndermek istedikleri malzemeleri de getirdiler. Alanda toplanan tüm malzemeler Şişli Belediyesi ekipleri tarafından Van’a ulaştırılmak üzere paketlendi. Gün boyunca 4 tır dolusu yardım toplandı. 4 tır Van’a yardımları ulaştırmak için yola çıktı."

Haberin Devamı