Spor Van Persie'yi bırakmak istemiyor

Van Persie'yi bırakmak istemiyor

Paylaş
Van Persie'yi bırakmak istemiyor

Arsenal menajeri Arsene Wenger, ayrılmak isteyen Robin van Persie'yi takımda tutmak istediğini bir kez daha dile getirdi

Hollandalı yıldız futbolcu yaz başında yaptığı açıklamayla kontrat yenilemeyeceğini ve takımdan ayrılmak istediğini söylemişti.

Kulübün resmi internet sitesine konuşan Wenger, "Benim için Van Persie dünyanın en iyi golcülerinden bir tanesi. Olmasa bile benim arzum onu takımda tutmak yönünde. Kulüp için en iyisi neyse ben de onu yapmaya çalışıyorum. Şu anda konuyla ilgili durum belli, fazla konuşulacak bir şey yok" ifadelerini kullandı.

Van Persie konusundaki belirsizliği tıpkı geçen yaz transfer döneminde Samir Nasri ve Cesc Fabregas'ın durumuna benzeten ve aynı sıkıntıları yaşamaktan korktuğunu anlatan Wenger, "Robin bizim geçen sezonki liderimizdi. Van Persie tam bir futbol aşığı. Bu oyunu seviyor ve hep böyle kalacak" diye konuştu.

Wenger ayrıca takımdan ayrılması muhtemel olan isimlerin durumlarının kesinleşmesinin ardından bir veya iki takviye daha yapmak istediklerini de sözlerine ekledi.

goal.com

Haberin Devamı